-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
9المكرونة .. فوتتشينى الصلصة طماطم سليمة تحز بطرف السكين حز متقاطع يجرح القشر فقط تسلق الطماطم فى ماء مغلى لمدة 3 دقائق ثم ينزع قشرها (يكون سهل للغاية) ثم تضرب بالماكينة ويضاف اليها فلفل أسود وزيت زيتون وجبنة بارميزان الخضار مقطع مقلى فى زيت زيتون لمدة 4 دقائق .. وهنا لم أحدد لأنه يجوز نضع أى خضار المكرونة مسلوقة لمدة 7 دقائق بعد نضج الصلصة نضيف الخضار والمكرونة مع التقليب لمدة دقيقتين طبعا يمكن اضافة الجمبرى أو المحار او اللحم المفروم او كرات اللحم او حتى قطع الدجاج تصب فى طبق ومعها جبن
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
4كان حاضرها زميل فرنسى .. يقول .. بالفرنساوى (ده نجاح للعزومة لأنه كل الناس أخدت أكتر من مرة) أعادت ملء الأطباق يعنى nu36nu42nu31 مكرونة فوتتشينى جراتان منها اصداران واحد بالجمبرى وواحد بالدجاج .. الصوص ملعقتين دقيق مع .. مع معلقتين زبدة .. يحمر الدقيق حتى يصير ذهبى اللون ثم يرفع من على النار ويضاف الحليب بالتدريج مع التقليب حتى يتجانس ويكون قليل السماكة .. يرفع على النار مع التقليب وينبل بفلفل أبيض وجبن بارميزان ويضاف له حوالى 150 جرام قشدة (على حسب الكمية) وبعدها يضاف الملح .. (بعد الجبن) ع
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
4مكرونة مسلوقة ومتبلة بقطعة زبد وملح يضاف لها أفوكادو متبل بعصير ليمون وملح وجبن حلوم مقلى فى الزبد وفلفل أحمر حلو مع قليل من الفلفل الأسود وزيت الزيتون وتجمل بالبقدونس تقدم مع أكلات كثيرة كبديل للأرز أو الخبز أو حتى المكرونة التقليدية السلطة عبقرية شديدة الطعامة واللذاة بصورة مقلقة (مش هتقدر توقف أكل لحد ما تخلص) عشان كده النصيحى انه تعمل كمية على القد تمام
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
0فيه مطعم متخصص مكرونة اسمه فنلييز هنا فى الشرقية .. بيحكو ويتحاكو عنه .. زرته عشان أشوف من هو أمهر منى (هههههههههه) حلو صحيح بس انا أكسب .. خصوصا فى خفة وصحية الوجبة . مكرونة هتسلق ل ثمانى دقائق فقط .. مع الخضار .. اللى هيكون كرافس وكوسة وجزر .. ممكن اضافة أى خضار نريد الخضار هنسلقه فقط 5 دقائق يعنى هنضعه بعد المكرونة ما تغلى ب 3 دقائق .. عشان يكون حى وكرسبى .. الصوص عبارة عن معلقتين كريمة مع حليب مع جبن بارميزان مبشورة مع فلفل أسمر .. ونشوف اذا محتاج ملح (عشان الجنبة طبعا) نكفثم قليل
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
6وصفتنا لليوم باستا بالجمبرى لكن يمكن استبدال الجمبرى بلحم أو دجاج أو حتى مشروم أو لحم ومشروم أو دجاج ومشروم المكونات: مكرونة (فوتتشينى أو ودع عادية أو اسباجيتى المهم نوع يكون طري بعد سلقه) استخدمت هنا فوتتشينى ... ملعقة دقيق .. نصف لتر حليب - زبدة - ملعقة كريمة أو قشدة .. ملح .. فلفل أسود .. جبن بارميزان ..جبن للتزيين جمبرى (أوى أى ما تريد) نصنع الصوص بتحمير الدقيق قليلا فى ملعقة زبد ثم نضيف الحليب بالتدريج حتى يصبح الخليط متجانس نضيف القشدة مع التقليب ونبشر الجبن معها حتى يذوب (يمكن ا
بواسطة بندق أفندى
كُتب
-
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان