بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 سمك موسى مقلى تقليديا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 أفوكادو .. حلوم مقلى .. فلفل حلو .. باستا - يبقو سلطة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 عزومة مكس .. جراتان وأشياء أخرى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
لماضة مصرية جدا بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته استاذي الفاضل جزاك الله كل خير مجهود رااااااااااااااااائع بس يا استاذي حد يسمي المطعم بتاعه برضه...."آخر لقمة"..... mil: طب كده مش هنرعف نجيب زباين في الحتة دي استاذ بندق افندي.....سيبلي موضوع التسويق..... :cry1: و عليه اقترح مطعم محندق.....للشيف بندق تعالي بص و طل....الشيف بندق غلب الكل....(لا دي يافطة انتخابية..... ) جزاك الله كل خير و استمر بقي تحياتي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 سمك سلمون مع خضار مشوى, رائع بشكل رهيب .. منتهى الرضا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 باستا خفيفة صحية سريعة, تنفع صيامى بقليل من التعديل حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 بلت فش مع استاكوزا .. حد له هوى ينور فى الضلمة؟, على راي س س حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 السلام عليكم و رحمة الله و بركاتهاستاذي الفاضل جزاك الله كل خير مجهود رااااااااااااااااائع بس يا استاذي حد يسمي المطعم بتاعه برضه...."آخر لقمة"..... mil: طب كده مش هنرعف نجيب زباين في الحتة دي استاذ بندق افندي.....سيبلي موضوع التسويق..... :cry1: و عليه اقترح مطعم محندق.....للشيف بندق تعالي بص و طل....الشيف بندق غلب الكل....(لا دي يافطة انتخابية..... ) جزاك الله كل خير و استمر بقي تحياتي هههههههههههههههههه مش انا اللى مسميه س س هو اللى سماه وبعدين انا وافقت على الاسم على اعتبار أخر لقمة تحلقها او ما تلحقهاش مش آخر الزاد يعنى .. وش عبلة كامل عامل زى اللى بياكل فى النجيلة لا هو بيشبع ولا النجيلة بتخلص ههههههههههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 يوليو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 يوليو 2010 بيتزا بالخبز بدلا من العجين ببساطة نعد الخلطة والتى غالبا ما تكون من بقايا المشتروات .. يعنى باقى كم حبة ماشروم وباقى كم حبة جمبرى وباقى قطعة لحم وباقى طماطم أورجانيك (عشان ططعمها مميز) و باقى شوية جبنة موزاريلا وباقى قطعة جنبة شيدر وباقى شوية جبنة بارميزان مبشورة .. يعملوا أحلى أختراع بيتزاوى المهم فى قطعة زبدة صغيرة مع شوية زيت زيتون هنحط المتاح من اللحم المقطع قطع صغيرة جدا طبعا مش هتاخد 5 دقايق وتستوى ثم بعدها نضيف المشروم والجمبرى والفلفل لو موجود الجميع يتبل بشوية خل عنب وملح وفلفل أسود ثم يرص على الخبز (اللى كان مجمد) حتى نكسب قليلا من الوقت ولا تحترق أطرافه كثيرا مع قطع الطماطم طبعا ثم نضيف المتوزاريلا والبارميزان وقطع الشيدر وندخلها الفرن لمدة 10 دقائق .. ونخرجها . مقرمشة بيتزاوية أتحدى تقدر تبطل أكل قل ما تخلص الكمية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
mama nona بتاريخ: 10 يوليو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 يوليو 2010 (معدل) بيتزا بالخبز بدلا من العجين ببساطة نعد الخلطة والتى غالبا ما تكون من بقايا المشتروات .. يعنى باقى كم حبة ماشروم وباقى كم حبة جمبرى وباقى قطعة لحم وباقى طماطم أورجانيك (عشان ططعمها مميز) و باقى شوية جبنة موزاريلا وباقى قطعة جنبة شيدر وباقى شوية جبنة بارميزان مبشورة .. يعملوا أحلى أختراع بيتزاوى المهم فى قطعة زبدة صغيرة مع شوية زيت زيتون هنحط المتاح من اللحم المقطع قطع صغيرة جدا طبعا مش هتاخد 5 دقايق وتستوى ثم بعدها نضيف المشروم والجمبرى والفلفل لو موجود الجميع يتبل بشوية خل عنب وملح وفلفل أسود ثم يرص على الخبز (اللى كان مجمد) حتى نكسب قليلا من الوقت ولا تحترق أطرافه كثيرا مع قطع الطماطم طبعا ثم نضيف المتوزاريلا والبارميزان وقطع الشيدر وندخلها الفرن لمدة 10 دقائق .. ونخرجها . مقرمشة بيتزاوية أتحدى تقدر تبطل أكل قل ما تخلص الكمية تسلم ايديك يا شيف بندق يا ريت نبدأ نجهز لرمضان عاوزين 30 اكلة بالصوت والصورة من الوقتى اهو حتى ال منعرفوش نتعلممه تم تعديل 10 يوليو 2010 بواسطة mama nona رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pink rose بتاريخ: 11 يناير 2012 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 يناير 2012 فين اراضيك يا بندق افندي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :unsure: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
hopsan بتاريخ: 4 مارس 2012 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مارس 2012 دى حاجه حلوه خالص عوده بعد غياب كلمه حكمه قالها ابويا ...( انت راجل فخليك قد الكلمه دى ) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 4 مارس 2012 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مارس 2012 دى حاجه حلوه خالص عوده بعد غياب أيوه يعني جاي تاكل لقمة وتمشي .. ولا هاتقعد معانا لحد العشا ؟ حمد الله عالسالمة يا قوبوطان الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
matroh بتاريخ: 20 أبريل 2013 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2013 اللى فى جدة يجرب يعمل أبونيه مع مكعم الفيروز .. فى ش الستين قبل مكتبة المكتبة .. نضيف ورخيص وممتاز وتركى تسلم ايدك موضوع دمه خفيف وممتاز رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أستاذة جيجي بتاريخ: 20 أبريل 2013 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2013 السلام عليكم مساء الخير :) عضوة جديده معاكم سعيده بتسجيلى .. و الحقيقه السبب الاساسى الى دفعنى للتسجيل هو قسم المطبخ بالصدفه عثرت على وصفة طبخ و اخدنى الفضول حتى وصلت صفحة ( بندق افندى ) الاكلات ماشاء الله جميله .. و صحيه و دى الميزة الى فيها و الوصف الجميل حبيت ادخل ل اشكره و ان شاء الله متابعه معاكم تحياتى لكم جميعا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Salwa بتاريخ: 20 أبريل 2013 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2013 السلام عليكم مساء الخير :) عضوة جديده معاكم سعيده بتسجيلى .. و الحقيقه السبب الاساسى الى دفعنى للتسجيل هو قسم المطبخ بالصدفه عثرت على وصفة طبخ و اخدنى الفضول حتى وصلت صفحة ( بندق افندى ) الاكلات ماشاء الله جميله .. و صحيه و دى الميزة الى فيها و الوصف الجميل حبيت ادخل ل اشكره و ان شاء الله متابعه معاكم تحياتى لكم جميعا مرحبا استاذة جيجى . نورتى المكان .. نتمنى ان تطيب لك الاقامة بيننا. (وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِداً فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَاباً عَظِيماً) [النساء : 93] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أستاذة جيجي بتاريخ: 20 أبريل 2013 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2013 السلام عليكم مساء الخير :) عضوة جديده معاكم سعيده بتسجيلى .. و الحقيقه السبب الاساسى الى دفعنى للتسجيل هو قسم المطبخ بالصدفه عثرت على وصفة طبخ و اخدنى الفضول حتى وصلت صفحة ( بندق افندى ) الاكلات ماشاء الله جميله .. و صحيه و دى الميزة الى فيها و الوصف الجميل حبيت ادخل ل اشكره و ان شاء الله متابعه معاكم تحياتى لكم جميعا مرحبا استاذة جيجى . نورتى المكان .. نتمنى ان تطيب لك الاقامة بيننا. الله يرحب بك شكرا كتير لذوقك .. المكان منور باهله .. :) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts