بندق أفندى بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 أمس كعادتى وانا جوعان ذهبت للسوبر ماركت .. عاوز اشترى حاجة تنفع تتجهز أكل .. كان فى ذهنى شوربة خضار .. اشتريت دجاجة .. فاصوليا خضرا .. كرافس .. جزر .. خوخ .. برتقال عصير .. بطاطس صغيرة .. وشوية حاجات تانية مش فاكر ايه .. وجيبت شوية معجنات أكلتها وشبعت وأجلنا موضوع الفرخة لحلقة أخرى .. الفرخة عاوز أعملها فكرت تتعمل ايه .. لقيتنى بأخليها .. وتبلتها بخل عنب وملح وفلفل وعصير برتقال .. تفتكرو تنفع تبقى ايه؟ يلا نقترح مع بعض ممكن تبقى ايه .. حتى لو كانت حاجة محتلفة خالص بس خلو بالكم عندنا فرخة مخلية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
goodnewss بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 (معدل) نتبل الفراخ ببصل مبشور وملح وفلفل و كمون وبهارات وليمون ونسيبها في التلاجه يوم كامل وبعدين نسخن حله ونحط فيها الفراخ و نقلب علي نار هادئه لحد ماتنزل ميتها وتشربها.يتبع بعد ماشربت ميتها نحطلها ربع كوب ماء ونقلب لحد ماتشربها وبعد ماتبرد نحطها في دقيق و بعدين بيض و بقسماط ونحمر في الزيت تم تعديل 24 مايو 2009 بواسطة Folana أخطاء املائية رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 24 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 نتبل الفراخ ببصل مبشور وملح وفلفل و كمي وبهارات وليمي ونسيبها في التلاجه يوم كامل وبعدين نسخن حله ونحط فيها الفراخ و نقلب علي نار هادئه لحد ماتنزل ميتها وتشربها.يتبع هأشرب المية وهى لسة ما أستوتش؟ ههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 24 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 لو عاوزينها بانيه الطريقة هتختلف .. ولو كوردون بلو كمان هتختلف .. واذا استوت ليه هنقليها فى بيض وبقسماط أقصد ليه نزود الدهون فيها .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 خلاص بقى طالما انت مش عاوز تزود الدهون اعملها مسحب عارفه؟ بس ده مش جديد يعنى لو عندك الطريقة انزل بيها بقى الله يخليك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 24 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 خلاص بقى طالما انت مش عاوز تزود الدهون اعملها مسحب عارفه؟ بس ده مش جديد يعنىلو عندك الطريقة انزل بيها بقى الله يخليك لسة يا افندم ما قررتش هتكون ايه .. ولما هتكون هتكون أكيد حاجة مختلفة .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
wonderer بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 (معدل) يا تري ممكن تتعمل بنفس طريقة البط الروستو بصوص البرتقال؟ اعتقد انها حتاخد وقت اقل بكتير من وقت سوى البط و ممكن يتحط الخضار معاها في الصينية تم تعديل 24 مايو 2009 بواسطة wonderer رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Folana بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 .. اشتريت دجاجة .. فاصوليا خضرا .. كرافس .. جزر .. خوخ .. برتقال عصير .. بطاطس صغيرة .. وشوية حاجات تانية مش فاكر ايه .. .. الفرخة عاوز أعملها فكرت تتعمل ايه .. لقيتنى بأخليها .. وتبلتها بخل عنب وملح وفلفل وعصير برتقال .. تفتكرو تنفع تبقى ايه؟ يلا نقترح مع بعض ممكن تبقى ايه .. حتى لو كانت حاجة محتلفة خالص بس خلو بالكم عندنا فرخة مخلية السلام عليكم ورحمة الله.... ممكن نحشيها سبانخ- نخرط السبانخ خشنة ونقلبها على النار لحد ماتلين ونصفيها من المياه الزائدة نشوح بصلة فى شوية زيت صغيرة ونضيف لها السبانخ وشوية بقدونس مفروم وممكن عودين كرفس وفصين ثوم مدقوق ونضيف كمان اى نوع جبنة مهروسة ونضيق بيضة مخفوقة علشان تمسك الحشو ده وطبعا نتبل الفيلم ده بالملح والفلفل وماتيسر نساوى الحشو على الفرخة المخلية ونلفها زى السويسرول ونلفها فى فويل مدهون خفيف جدا زيت ونقفل الجوانب نسويها بعد كده الى ان تنضج ولما تستوى نشيل الفويل وندخلها الفرن تحمر ونقطعها ترنشات ونقدمها مع اى حاجة لكن بما ان فيه فاصوليا وبطاطس وجزر..يبقى نعمل خضار سوتيه وممكن نعمل البطاطس بورييه ينفع ؟ ممكن نحشيها كمان شوية حاجات غريبة : كزبرة مفرومة عودين نعناع اخضر مفروم الخوخ عودين حشيشة ليمون اخضر زنجبيل فلفل فستق محمص بطاطس مهروسة...ممكن نسلقها وممكن نفرمها من غير سلق وممكن شوية بسلة كمان أفتكس كمان ولا كفاية كده؟... وممكن نشويها بعد تتبليها ..وممكن نطبخ لحمة ونريح نفسنا... على فكرة يا بندق افندى...حيث انك مطلع على أحدث انواع الخل فى الاسواق...جربت خل عسل النحل؟....بيدى نكهة رائعة للاكل... منتظرين طريقتك الفريدة... تحياتى... { لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ } رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
goodnewss بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 علي فكره انا بافصل المداخله لأني باكتب من الموبايل وهي دي قدرات الموبايل للأسف رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
goodnewss بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 شيش طاووق: تقطع الفراخ قطع صغيره وتتبل بالثوم وزبادي وملح وفلفل وصلصه وسماق وخل ونسيبها يوم في التلاجه توضع الأوراك في اسياخ بالتبادل مع طماطم و بصل وتوضع في الفرن رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ssmaly بتاريخ: 24 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 مايو 2009 ايه رأيك فى دجاج بالبطاطس فى الفرن انا قلت اللى عليا طبعا الطريقة عليك ياباشا توابلك الحلوة مع اختراعاتك علشان يكون وشها محمر زى العسكرى الانجليزى (زى ما كنا بنشوف فى الافلام القديمة) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 يا تري ممكن تتعمل بنفس طريقة البط الروستو بصوص البرتقال؟اعتقد انها حتاخد وقت اقل بكتير من وقت سوى البط و ممكن يتحط الخضار معاها في الصينية دى فكرة ممتازة .. وهتعطى نتيجة مثالية .. اذا تم اتقانها .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 .. اشتريت دجاجة .. فاصوليا خضرا .. كرافس .. جزر .. خوخ .. برتقال عصير .. بطاطس صغيرة .. وشوية حاجات تانية مش فاكر ايه .. .. الفرخة عاوز أعملها فكرت تتعمل ايه .. لقيتنى بأخليها .. وتبلتها بخل عنب وملح وفلفل وعصير برتقال .. تفتكرو تنفع تبقى ايه؟ يلا نقترح مع بعض ممكن تبقى ايه .. حتى لو كانت حاجة محتلفة خالص بس خلو بالكم عندنا فرخة مخلية السلام عليكم ورحمة الله.... ممكن نحشيها سبانخ- نخرط السبانخ خشنة ونقلبها على النار لحد ماتلين ونصفيها من المياه الزائدة نشوح بصلة فى شوية زيت صغيرة ونضيف لها السبانخ وشوية بقدونس مفروم وممكن عودين كرفس وفصين ثوم مدقوق ونضيف كمان اى نوع جبنة مهروسة ونضيق بيضة مخفوقة علشان تمسك الحشو ده وطبعا نتبل الفيلم ده بالملح والفلفل وماتيسر نساوى الحشو على الفرخة المخلية ونلفها زى السويسرول ونلفها فى فويل مدهون خفيف جدا زيت ونقفل الجوانب نسويها بعد كده الى ان تنضج ولما تستوى نشيل الفويل وندخلها الفرن تحمر ونقطعها ترنشات ونقدمها مع اى حاجة لكن بما ان فيه فاصوليا وبطاطس وجزر..يبقى نعمل خضار سوتيه وممكن نعمل البطاطس بورييه ينفع ؟ ممكن نحشيها كمان شوية حاجات غريبة : كزبرة مفرومة عودين نعناع اخضر مفروم الخوخ عودين حشيشة ليمون اخضر زنجبيل فلفل فستق محمص بطاطس مهروسة...ممكن نسلقها وممكن نفرمها من غير سلق وممكن شوية بسلة كمان أفتكس كمان ولا كفاية كده؟... وممكن نشويها بعد تتبليها ..وممكن نطبخ لحمة ونريح نفسنا...jdw:: على فكرة يا بندق افندى...حيث انك مطلع على أحدث انواع الخل فى الاسواق...جربت خل عسل النحل؟....بيدى نكهة رائعة للاكل... منتظرين طريقتك الفريدة... تحياتى... :blink: ودى كمان أفكار ممتازة .. لكن محتاجة تكون الني كده من الأول .. عشان مفيش سبانخ .. الفكرة اللى كانت فى راسى .. انه أعمل فراخ مشوية بالخوخ .. وأصلا فيه مشويات بالمشمش بس مش كل مرة تسلم الجرة المهم طلعت حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 شيش طاووق: تقطع الفراخ قطع صغيره وتتبل بالثوم وزبادي وملح وفلفل وصلصه وسماق وخل ونسيبها يوم في التلاجه توضع الأوراك في اسياخ بالتبادل مع طماطم و بصل وتوضع في الفرن شيش طاووق هنجيب له دجاج مخلى جاهز يا عمنا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 ايه رأيك فى دجاج بالبطاطس فى الفرنانا قلت اللى عليا طبعا الطريقة عليك ياباشا توابلك الحلوة مع اختراعاتك علشان يكون وشها محمر زى العسكرى الانجليزى (زى ما كنا بنشوف فى الافلام القديمة) برضه كلام جميل .. ما نقدرش نطبخ حاجة منه .. هههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 (معدل) أول حاجة أخدت الغضاريف نتاج خلى الفرخة وكسرتها وسويتها مع بصلة كبيرة مقطعة مكعبات مدبلة فى قليل من الزبد ثم يضاف لها الماء حتى تنضج ثم أضفت لها عدس بحلته أقصد جبته مستوى موجود من المينى كشرى .. ثم نضيف قليل من البقدونس بعد رفعها من على النار هى شكلها مش سياحى بس طعمها حلو أوى تم تعديل 25 مايو 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Folana بتاريخ: 25 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 السلام عليكم ورحمة الله.... فكرة جديدة خالص دى يا أستاذ بندق.... أنا أكلت شوربة عدس بجبة على الطريقة الهندى قبل كده...لكن دى أول مرة أسمع عنها ......طيب لو أضفنا شبت او كرفس بدل البقدونس الطعم حيتغير؟ تسلم ايديك وافكارك الذهبية... لكن لسه ماعرفناش الفرخة طلعت ايه.... احنا ممكن نعملها ستروجانوف بالمشروم والخوخ وممكن نعملها تندورى بقطع الخوخ ايضا.. وممكن نعمل الشوربة بس بدل العدس نعملها شوربة بطاطس......مع مراعاة ضرب البطاطس بعد سلقها فى الشوربة فى الخلاط..ونضيف عليها كريمة لبانى... ينفع ولا أنا رحت بعيد كده... صباح الفل { لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ } رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 السلام عليكم ورحمة الله....فكرة جديدة خالص دى يا أستاذ بندق.... أنا أكلت شوربة عدس بجبة على الطريقة الهندى قبل كده...لكن دى أول مرة أسمع عنها ......طيب لو أضفنا شبت او كرفس بدل البقدونس الطعم حيتغير؟ تسلم ايديك وافكارك الذهبية... لكن لسه ماعرفناش الفرخة طلعت ايه.... احنا ممكن نعملها ستروجانوف بالمشروم والخوخ وممكن نعملها تندورى بقطع الخوخ ايضا.. وممكن نعمل الشوربة بس بدل العدس نعملها شوربة بطاطس......مع مراعاة ضرب البطاطس بعد سلقها فى الشوربة فى الخلاط..ونضيف عليها كريمة لبانى... ينفع ولا أنا رحت بعيد كده... صباح الفل فكرتينى بالاستراجانوف يا مدام فوولانة هانم .. من زمان كان واحد صاحبنا هارينا ستراجانوف .. بس مش مشكلة كله بيعدى .. ههههههه كلها افكار جميلة جدا جدا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 خلاص هنشويها .. مع شرائح خوخ .. مع بطاطش مشوية بقشرها توضع معها لتأخذ نكهتها .. ووقت الأكل ستكون سهلة التقشير .. وتغمس فى الصوص القليل المتخلف من الخوخ كانمفترض شى الجاج على الفحم بس عشان شغلانة طويلة .. تم شيها على الشواية على النار (البوتاجاز ) يلاحظ كلما جفت سوائل الدجاج نضيف قليل من الماء حتى لا يحترق .. يوضع الخوخ قبل رفع الدجاج من على النار ب 7 الى 10 دقائق مع الحرص ألا يحترق أيضا مع التقليب على كل وجه وتهدئة النار ده ببساطة .. وعلى فكرة .. دايما أكل فى المطبخ وأخلص .. دى ما نفعش .. كانت عاوزة قعدة مزاج .. والغريب انه كلى كنت بأصبب عرق من الشوربة .. وده اللى كنت عاوزة شوربة من اللى وصى عليها الحكيم قوزمان .. فى كتب الطبخ الصفراء .. ودى الصورة المصغرة عشان س س يوديها فى الملخص حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ssmaly بتاريخ: 25 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 مايو 2009 ياسيدى ياسيدى على المزاج يعنى لازم تسألنا ونجاوب زى الطلبة فى الثانوية العامة الاجابات المحفوظة تروح انت تول اجابات مبتكرة برة ملخصات الأمتحانات والاجوبة النموذجية لمصر والسودان طبعا دى عمايل المعلم لنفسه مش لابنه يعنى مية مية وشكلها يموت من الجوع رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان