اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

تقديم بلاغ

  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      لا شك أن الحذر والحيطة مهمين ولهم دور كبير فى أن الناس متغلطش أو على الأقل متكررش أخطاءها بس الإنسان بيمر بحعرض المقال كاملاً
    • 15
      الصدور متبلة بخل عنب .. ثم تعفر بالدقيق وتحمر فى الزبدة حتى تصير ذهبية اللون ثم ترفع من القلاية ومكانها توضع جوانح بصل مع فلفل أخضر وملون ويضاف له معلقتين خل ومعلقتين صويا صوص ثم تعاد الصدور مرة أخرى ومعها نصف فنجان ماء وتتبل بالمح والفلفل الأسود وزنجبيل أخضر مبشور وتغطى القلاية وتترك على نار هادئة حوالى ربع ساعة ودى قبل النضج الفوتوتتشينى الشهيرة .. تسلق المكرونة لمدة 7 دقائق ثم تصفى الصوص ملعقة دقيقة تحمر فى نصف ملعقة زبدة حتى تصير ذهبية اللون ويضاف الحليب بالتدريج مع التقليب ثم يضاف
    • 2
      اللحم بتلو قطع ستيك بدون عظام .. متبله بعصير ليمون وملح وفلفل أسود وخل عنب .. مع زيت زيتون لأنه اللحم بدون أى دهون .. يفرم فصين توم مع قطعة زنجبيل أخضر ناعم .. ويوضع مع اللحم على النار فى شواية.. ويقلب من وقت لأخر مع مراعاة ألا يحترق .. وحتى ينضج ونصل لهذا اللون الرائع
    • 0
      واحدة من الافتكاسات الريكوموندد بشدة .. انا زهقت من المطبخ بسبب الحر (وعين س س) ههههههههههه .. اخدتنى رجلى لسوق السمك وكنت هامشى ومش خأشترى حاجة لولا انه عينى وقعت عهلى سمكة هامور (وقار صاحية) .. اوزن يا عم .. طلعت كيلو .. بكم يا عم ؟ كده انت مش حلو بقى .. ما تنازلش وانا ما اتنازلتش .. اخدتها طلعت منها شريحتين اللحم .. والباقى مع عضم الظهر هنعمل منه شوربة سبراجوس رهيبة بسيطة خالص .. التتبيلة عصير ليمون وملح وفلفل اسود .. هنحمر الشريحتين لمدة 4 دفائق لكل وجه فى زيت زيتون (او اى زيت) (تركتهم
    • 3
      هى بسيطة وسهلة .. وسريعة بالرغم انها لحم .. اللحم متبل من اليوم السابق بخل بلسمك وعصير ليمون وملح وفلفل .. بعد عمل شقوق فيه حتى يتخلله االتتبيلة .. وتظل 24 ساعة فى الثلاجة .. هنشوحها مع بصل وتمر هندى مركز .. وبعدين هنحصها على الجرل وكل 5 دقايق هنسقيها تمر هندى .. هتاخد حوالى 20 الى 25 دقيقة لأنه الخل بيكون مسويها تخليل لمتبقى من التشويح هنضيف له معلقتين قشدة وقليل من الحليب ومزيد من التمرهندى وعصير ليمون ونكثفه بالغليان.. ثم نضيفه لمكرونة مسلوقة لمدة 7 دقائق .. هتكون مززة ومزازتها مستقي
×
×
  • أضف...