اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

باستا .. سريعة جدا


بندق أفندى

Recommended Posts

فيه مطعم متخصص مكرونة اسمه فنلييز هنا فى الشرقية .. بيحكو ويتحاكو عنه .. زرته عشان أشوف من هو أمهر منى (هههههههههه) حلو صحيح بس انا أكسب .. خصوصا فى خفة وصحية الوجبة .

مكرونة هتسلق ل ثمانى دقائق فقط .. مع الخضار .. اللى هيكون كرافس وكوسة وجزر .. ممكن اضافة أى خضار نريد الخضار هنسلقه فقط 5 دقائق يعنى هنضعه بعد المكرونة ما تغلى ب 3 دقائق .. عشان يكون حى وكرسبى ..

الصوص عبارة عن معلقتين كريمة مع حليب مع جبن بارميزان مبشورة مع فلفل أسمر .. ونشوف اذا محتاج ملح (عشان الجنبة طبعا)

نكفثم قليلا ثم نضع المكرونة مع الخضار بعد تصفيتهم ونقلب على النار لمدة دقيقتين .. اذا كانت عشان أو حتى فطور ممكن يتاكلوا سادة كده أو نضيف له زيتون أخضر أو أسود بدون بذر طبق خفيف وصحى

اذا غذا ممكن نضيف معاه بصل أخضر مقطع كما هو هنا .. وهنا وعافية

هذا الطبق تلفته لا تتجاوز 4 ريالات (بما فيها أجر الشيف - هههههههههه) فنليز على ما أذكر 32 ريال ونصف الكمية وليست بنفس قوة الطعم لأنى دى كانت كافية تماما لوجبتين ويستحيل انهائها فى وجبة واحدة .. المكرونة 250 جرام قبل الطهى ..

2oc75tyonqxxgxh5jpgg.jpg

تم تعديل بواسطة بندق أفندى

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...