بندق أفندى بتاريخ: 2 يونيو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 يونيو 2009 (معدل) فيه مطعم متخصص مكرونة اسمه فنلييز هنا فى الشرقية .. بيحكو ويتحاكو عنه .. زرته عشان أشوف من هو أمهر منى (هههههههههه) حلو صحيح بس انا أكسب .. خصوصا فى خفة وصحية الوجبة . مكرونة هتسلق ل ثمانى دقائق فقط .. مع الخضار .. اللى هيكون كرافس وكوسة وجزر .. ممكن اضافة أى خضار نريد الخضار هنسلقه فقط 5 دقائق يعنى هنضعه بعد المكرونة ما تغلى ب 3 دقائق .. عشان يكون حى وكرسبى .. الصوص عبارة عن معلقتين كريمة مع حليب مع جبن بارميزان مبشورة مع فلفل أسمر .. ونشوف اذا محتاج ملح (عشان الجنبة طبعا) نكفثم قليلا ثم نضع المكرونة مع الخضار بعد تصفيتهم ونقلب على النار لمدة دقيقتين .. اذا كانت عشان أو حتى فطور ممكن يتاكلوا سادة كده أو نضيف له زيتون أخضر أو أسود بدون بذر طبق خفيف وصحى اذا غذا ممكن نضيف معاه بصل أخضر مقطع كما هو هنا .. وهنا وعافية هذا الطبق تلفته لا تتجاوز 4 ريالات (بما فيها أجر الشيف - هههههههههه) فنليز على ما أذكر 32 ريال ونصف الكمية وليست بنفس قوة الطعم لأنى دى كانت كافية تماما لوجبتين ويستحيل انهائها فى وجبة واحدة .. المكرونة 250 جرام قبل الطهى .. تم تعديل 2 يونيو 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان