-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
3تورتة فواكة الاسبونج كيك المقادير لصينية مقاس 26 8 بيضات و فانيليا 190 جرام سكر بودرة 95 جرام دقيق 55 جرام نشا 45 جرام سمنة سايلة ملاحظات مهمة لنجاح الكيك تجهيز المكونات كلها قبل البدء نخل الدقيق مع النشا اشعال الفرن على درجة حرارة 180 قبل البدء في عمل الكيك نضافة و تجفيف المعدات بشكل تام تجهيز الصينية بوضع ورق زبدة في القاع و لا يهم الجوانب الانتباه لعدم وجود اي تيار هواء في المطبخ عدم فتح الفرن قبل نصف ساعة من دخول الكيك للفرن الطريقة فصل البياض عن الصفار مع تمام الحرص على عد
بواسطة pink rose
كُتب -
2كل سنة و حضرتك طيب يا فندم أنت و الجروب كله نفتقد حضرتك كثيرا يا فندم طولت الغيبة جدا اتفضل ادي التورتة وادي النطرون هههههههههههه قصدي وادي الخروب حضرتك و المدام وحد من الأولاد ;)
بواسطة عبير يونس
كُتب -
30محتاجة منكم يا حلوين مساعدة عاوزة اختار تورتة لعيد ميلاد مريم و محتارة بجد الاشكال كتير اوي منها سهل و منها صعب و فكرت اني اخد رأيكم هاقولكم معلومة صغيرة و منتظرة منكم تساعدوني بانكم تحطوا هنا صور لتورت اقدر اعمل زيها انا عاوزة التورتة تكون دورين عليكم بقى تيجبوا هنا صور تعجبكم تكون التورتة فيها دورين ينفع و لا ما ينفعش اعتمد عليكم و نتكلم و نختار سوا و لما ان شاء الله اعملها اصورها و احط صورتها هنا هو عيد ميلاد مريم يوم الجمعة ان شاء الله بس بسبب تعبي مضطرة ااجله شوية فا قدامك
بواسطة pink rose
كُتب -
8احبائى. اقول لكم طريقة عمل تورتة الاناناس......اصحابى كلهم ...كل ماييجوا عندى...ياخدوا الطريقه وبرضه متطلعش زى اللى انا بعملها. انا بقول لكم كل الاسرار. احلى حاجه استعمال البرام.....الاكل بيبقى له طعم تانى...والواحد كانه عايش لسه فى بيت اجداده... يعنى تتعمل فى البرام....احسن مليون مرة من البيركس والتيفال وغيره. ـ كوب دقيق مخلوط عليه باكو خميرة بيكنج بودر. ـ كوب جوز هند. ـ 4 بيضات. ـ علبة حليب نسله ـ مكثف ـ / معرفش صح مكثف دى والا لأ/حلو يعنى .،التقيل ده،سميك وحلو. ـ علبة اناناس كب
بواسطة Salwa
كُتب -
3طبعاً انا ماليش في المطبخ اوي.. بس دي طريقة تورتة أيس كريم حلوة و سهلة جداً..انا اللي مألفاها :blink: بجد و الله خدوا عندكو يا بنات.. المقادير.. 2 كيس كريم شانتيه 2 علبة بودرة آيس كريم فانيللا 4ملاعق كاكاو كبيرة 2و 3/2كوب حليب مثلج 2 باكو بسكويت سادة او اكتر زي ماتحب اكوب متوسط حليب محلى بالسكر و الكاكاو و يكون ساخن شوكولاتة سادة مبشورة و مكسرات للزينة الطريقة.. يرص البسكويت السادة في صينية مقاس 24 ممكن طبقة او اتنين و بلاش تلاتة عشان ماتنشفش بعد كدة نسقي البسكويت بالحليب
بواسطة أنـفـــال
كُتب
-
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان