اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

ورقة لحمة


بندق أفندى

Recommended Posts

نادرا ما تعجبنى قطعة لحمة على بعضها فى السوبر ماركت ..

دى عجبتنى لأنها من السن أو وش الفخد زى ما بيقولوا ..

المهم ما كنتش عارف هأعمل بيها ايه .. لكنى فتحتها (عملت فيها فتحات صغيرة) وتبلتها بقرفة وخل وليمون وملح وفلفل أسود وزبادى ..

فضلت فى التلاجة يوم .. قلت ما بدهاش ..

فى اليوم التالى استقر الرأى طالما الحرب والمكيدة .. تبقى ورقة لحمة ..

هنضع اللحم فى الشواية لمدة 7 دقايق لكل وجه

wareqet%20la7mah01.JPG

أى خضار تطاله أيدينا نقطعه (بعد الغسيل واللى عاوز تقشير يتقشر ..

مع كم حبة طماطم مكعبات .. يتبل الخضار بزيت الزيتون مع الفلفل الأسود مع الملح ..

فى صينية نفرد ورق قصدير فوقه ورق زبدة .. (ممكن اللى يحب يستخدم كيس حرارى) بس انا حبيتها تقليدية وما لقتش ورق جرايد مش مطبوع هههههههه

wareqet%20la7mah0.JPG

هنلفها وندخلها الفرن حوالى ساعة ونصف الى ساعتين الا ربع .. لو اللحم ضانى أو بتلو هتحتاج حوالى 50 دقيقة فقط

waraqetla7ma.JPG

طبعا كنت راجع هاموت من الجوع .. بس نمت صحيت عملها الفجر .. الساعة 6 كانت جاهزة انى أدوقها ههههههههههههههه

waraqetla7mafinal.JPG

ومعاها عملت شوية حاجات تانية انتظرونا

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

ومعاها عملت شوية حاجات تانية انتظرونا

:roseop:

تم تعديل بواسطة سهل جدا

ومــَنْ أَحْســــَنُ مِــنَ اللـَّـــــــهِ حُـكْــــمًا لِقـــــَوْمٍ يُوقِـنــــــــــُونَ

صدق الله العظيم

رابط هذا التعليق
شارك

ومعاها عملت شوية حاجات تانية انتظرونا

:roseop:

للتصوير .. مش للأكل يا أستاذ سهل .. هههههههههههههه

القصة هى نوع من التفير شوية عشان الفرن كبير فقلت أملاه مرة واحدة ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

مش عارفه ليه لما كنت بسمع كلمة ورقة لحمة بيتهيألي ان اللحمه عباره عن شرائح رفيعه بسمك الورق :P

متخيلتش انها لحمه هبر :lol:

حضرتك ورقة لحمة يعنى مستوية فى ورقة هههههههههه

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      مصر أم الدنيا ومصدر الهام وإبهار العالم.. إنها شهادات طازجة وحية خرجت بعفوية من نجوم السينما الإيطالية والفرنسعرض المقال كاملاً
    • 0
      الحكاية حصلت فى چنيف السويسرية.. عندما سألت المذيعة أحد الشباب عن مواصفات زوجة المستقبل.. وهل يفضلها سويسريةعرض المقال كاملاً
    • 0
      تستمر وزارة التربية والتعليم فى قبول التظلمات على نتيجة الثانوية العامة حتى 13 سبتمبر المقبل.وبدأت الوزارة فىعرض الصفحة
    • 0
      أنت تخاطر بالإفراط في طهي خاصرة طريقة عمل عرق اللحمة الباردة عند البحث عنها في مقلاة لأنها عرضة للجفاف . تقضي طريقة الفيديو هذه تمامًا على القلق لأنها تطبخه في بيئة منخفضة وبطيئة ومحكمة الرطوبة. والنتيجة النهائية هي لحمة باردة الذي يكون طريًا وطريًا ويمكنك استخدامه كقطع باردة للسندويشات طوال الأسبوع.  مكونات اللحمة الباردة         1 ملعقة كبيرة. سكر بني فاتح         1 ملعقة كبيرة. الملح كوشير         1 ملعقة كبيرة. بودرة البصل         2 ملعقة صغيرة. توابل المجففة         2 ملعق
    • 0
      أذكر زمان … زمان قوي  كان فيه صوت ينادي  في قلب القاهرة  في ميدان التوفيقية  "على الالا "  و يحمل صينية كبيرة على رأسه و يحمل على ظهره حامل كبير ارتفاعة تقريبا مترين و مصنوع من جريد النخل مثل الأقفاص  
×
×
  • أضف...