اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

صدور دجاج بالفطر .. والبصل وعصير الكرز


بندق أفندى

Recommended Posts

مش فاكر عملتها امتى ولا نزلتها ولا لأ بس لقيتها متحملى على الفلكر .. المهم

هى عبارة عن صدور دجاج مقطعة شرائح متبلة فى زيت زيتون مع خل عنب وملح وفلفل أسود.. مع جوانح بصل وماشروم وعصير كرز ..

يدبل البصل ثم يضاف الدجاج .. ويقلب حتى ينضج ثم يضاف الفطر .. مع عصير الكرز مع التقليب حتى نحصل على ذاك المنظر الرائع طعما وشكلا

يقدم مع أرز أبيض أو مع خبز فرنسى مقرمش أو خبز عربى بايت هههههههههه

3916729068_a7457f56a4_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

أما انتا عليك حاجات يا عم بندق... :roseop:

بس مش ملاحظ إنها تليق أكتر على الاستيكات؟ زي الأونيون استيك كده ، ده طبعاً لو لغينا حتة عصير الكرز من الموضوع! :roseop:

فيجيب الدمع والماضي الجريح *** لم عدنا؟ ليت أنّا لم نعُد!

رابط هذا التعليق
شارك

أما انتا عليك حاجات يا عم بندق... :closedeyes:

بس مش ملاحظ إنها تليق أكتر على الاستيكات؟ زي الأونيون استيك كده ، ده طبعاً لو لغينا حتة عصير الكرز من الموضوع! :roseop:

كله يمشى مادام انت اللى هتالل ومش هتجرب فى حد .. يبقى مقبول .. انت الحكم والمحكوم .. ومين يشهد للطبخة الا الشيف؟ هههههههههههه

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...