ده بصراحة عذاب .. تاكل وزنك يزيد .. ما تاكلش تتعذب .. طيب أعمل ايه .. برضه من الأكلات اللى مرة فى السنة ..
دى آخر العذابات الحكومية
يقشر القرع
يقطع شرائح حوالى 5سم زى الكانتالوب
يوضع فى حلة ويرش مقدار من السكر (حسب الرغبة - انا باحبه سكره خفيف) وربع كوب ماء
يوضع على النار لغاية لما يغلى يكشف الغطاء علشانء المية تتبخر والقرع يسكر
الكريمة يحلى الحليب بالسكر على النار وتعمل كريمة الباشميل باللبن المحلى الساخن .. ولما تبرد نحط عليها صفار بيضتين مخفوقين بمعلقة فانيليا
نعمل الحشوة مكسرات وش
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان