اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

موز مشووووى بالتوفى


بندق أفندى

Recommended Posts

ببساطة وبدون اختراعات .. الموزوة فى الفرن تتتشوى (حوالى 10 دقائق) ..

التوفى كم معلقة سكر عليها قليل من الماء .. على النار لحد ما يبقى توفى .. وعليهم شوية كريمة مع التقليب .. يصب التوفى على الموزة بعد حفر اخدود فيها وهنا وعافية

دى شفتها جربتها طلعت حلوة

4039393933_9caed6f642_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انا ساعت ماشوفت الوصفه دي قولت علي طول دي بتاعت بندق :roseop:

حقيقي افتكاساتك كلها جميله

نصار

تم تعديل بواسطة Nassarlink

l'important dans la vie

c'est de quelle maniére tu te perçois

635569846.gif

انااااااااااااااااااااااااااا انا مش هرد

لالالا

وانا بعرف اصد

ده انا وانا رافع ايدي بكتب علي الكيبورد

نصار ابو اللينك

عاوز تهاجر الي امريكا

مينا ممكن يساعدك

رابط هذا التعليق
شارك

واو

:roseop:

أنا بموووووووووووووووت في التوفي

ميرسي جدا يا أستاذ بندق

حأجربها ان شاء الله

:roseop:

أعد شحن طاقتك

حدد وجهتك

و اطلق قواك

رابط هذا التعليق
شارك

أشكر لكم مروركم الكريم جميعا ..

يمكن اضافة آيس كريم وتقدم ساخنة .. ويمكن بدل التوفى .. شيكولاته ذائبة بنفس الطريقة

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

تتاكل ازاى بالمعلقة؟

وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه

تتاكل بالمعلقة او بالصباع مش مشكلة

وبعدين انا قلت كم ملعقة سكر .. يعنى2 ولا 3 ولا 4 المهم المية تكون قليلة حاجة بس تبل السكر والتوفى ما يغمقش عشان ما يمررش زيادة ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

تتاكل ازاى بالمعلقة؟

وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه

تتاكل بالمعلقة او بالصباع مش مشكلة

وبعدين انا قلت كم ملعقة سكر .. يعنى2 ولا 3 ولا 4 المهم المية تكون قليلة حاجة بس تبل السكر والتوفى ما يغمقش عشان ما يمررش زيادة ..

انا مخدتش بالى من كلمة كم ..يا سيدى شكرا

رابط هذا التعليق
شارك

تتاكل ازاى بالمعلقة؟

وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه

تتاكل بالمعلقة او بالصباع مش مشكلة

وبعدين انا قلت كم ملعقة سكر .. يعنى2 ولا 3 ولا 4 المهم المية تكون قليلة حاجة بس تبل السكر والتوفى ما يغمقش عشان ما يمررش زيادة ..

انا مخدتش بالى من كلمة كم ..يا سيدى شكرا

ولا يهمك يا أفندم

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

معلش يا استاذ بندق

انا ميح في موضوع الاكل ده جدا ويمكن سؤالي سؤال عبيط بس استحملني واللهي سؤالي ده بجد عشان انا جاهل في عمل الاكل جدا

سؤالي

انا شايف الموزه جوه القشره يعني لما اشوي الموزه اشويها بالقشره ولا من غير القشره وعلي درجه حرارة عاليه ولا منخفضه وبعدين احط التوفي في الموزه قبل الشوي ولا بعد الشوي ومش عايزك تضحك علي سؤالي لاني فعلا ميح لكن شكل الموزه مغري اوي وهي جواها التوفي يعني خليت ريقي يجري علي الصبح وبصراحه انا عايز اخوض التجربه دي بعيد عن مراتي لحسن تضحك عليا وهي ما هتصدق تمسك عليا حاجه لاني مابسبهاش في حالها ولو مسكت عليا الفرصه دي هاتمسكهالي ذله وعايزك تساعدني اني اعمل لها مفاجأة وتشرحلي بالتفصيل الممل لو امكن وتعمل فيا خدمه ومتشكر يا استاذ بندق وكمان الفرصه مواتيه لان لاقيت عندي كام قرن موز في الثلاجه ممكن اجرب فيهم

(.....إِنْ أُرِيدُ إِلاَّ الإِصْلاَحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ) (هود : 88 )



رابط هذا التعليق
شارك

معلش يا استاذ بندق

انا ميح في موضوع الاكل ده جدا ويمكن سؤالي سؤال عبيط بس استحملني واللهي سؤالي ده بجد عشان انا جاهل في عمل الاكل جدا

سؤالي

انا شايف الموزه جوه القشره يعني لما اشوي الموزه اشويها بالقشره ولا من غير القشره وعلي درجه حرارة عاليه ولا منخفضه وبعدين احط التوفي في الموزه قبل الشوي ولا بعد الشوي ومش عايزك تضحك علي سؤالي لاني فعلا ميح لكن شكل الموزه مغري اوي وهي جواها التوفي يعني خليت ريقي يجري علي الصبح وبصراحه انا عايز اخوض التجربه دي بعيد عن مراتي لحسن تضحك عليا وهي ما هتصدق تمسك عليا حاجه لاني مابسبهاش في حالها ولو مسكت عليا الفرصه دي هاتمسكهالي ذله وعايزك تساعدني اني اعمل لها مفاجأة وتشرحلي بالتفصيل الممل لو امكن وتعمل فيا خدمه ومتشكر يا استاذ بندق وكمان الفرصه مواتيه لان لاقيت عندي كام قرن موز في الثلاجه ممكن اجرب فيهم

طيب ممكن أضحك فى سرى؟ هههه اهه

الموز بقشره وعلى نار حوالى 200 درجة تقريبا .. والتوفى يتحط بعد ما يطلع من الفرن ..

فيه طريقة تانية ممكن تجيب الموزة وتحطها على جنب (مستقر) وتقشر الجنب ده من غير ما تفصل القشرة .. وتحط عليها سكر بنى فقط وتدخلها الفرن تتشوى .. وهتبقى بتوفى كمان ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...