بندق أفندى بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 ببساطة وبدون اختراعات .. الموزوة فى الفرن تتتشوى (حوالى 10 دقائق) .. التوفى كم معلقة سكر عليها قليل من الماء .. على النار لحد ما يبقى توفى .. وعليهم شوية كريمة مع التقليب .. يصب التوفى على الموزة بعد حفر اخدود فيها وهنا وعافية دى شفتها جربتها طلعت حلوة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Nassarlink بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 (معدل) انا ساعت ماشوفت الوصفه دي قولت علي طول دي بتاعت بندق حقيقي افتكاساتك كلها جميله نصار تم تعديل 24 أكتوبر 2009 بواسطة Nassarlink l'important dans la vie c'est de quelle maniére tu te perçois انااااااااااااااااااااااااااا انا مش هرد لالالا وانا بعرف اصد ده انا وانا رافع ايدي بكتب علي الكيبورد نصار ابو اللينك عاوز تهاجر الي امريكا مينا ممكن يساعدك http://meno-immigration.blogspot.com/ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
doudy بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 تسلم ايدك يا بندق وصفة بسيطة و حلوة ما نتحرمش من وصفاتك الحلوة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عبير يونس بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 24 أكتوبر 2009 واو أنا بموووووووووووووووت في التوفي ميرسي جدا يا أستاذ بندق حأجربها ان شاء الله أعد شحن طاقتك حدد وجهتك و اطلق قواك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 أشكر لكم مروركم الكريم جميعا .. يمكن اضافة آيس كريم وتقدم ساخنة .. ويمكن بدل التوفى .. شيكولاته ذائبة بنفس الطريقة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بنت الشاطئ1 بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 تتاكل ازاى بالمعلقة؟ وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ZOOZ بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 الظاهر انها لذيذه :blush2: تسلم الايادي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 26 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 أكتوبر 2009 تتاكل ازاى بالمعلقة؟وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه تتاكل بالمعلقة او بالصباع مش مشكلة وبعدين انا قلت كم ملعقة سكر .. يعنى2 ولا 3 ولا 4 المهم المية تكون قليلة حاجة بس تبل السكر والتوفى ما يغمقش عشان ما يمررش زيادة .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بنت الشاطئ1 بتاريخ: 26 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 أكتوبر 2009 تتاكل ازاى بالمعلقة؟وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه تتاكل بالمعلقة او بالصباع مش مشكلة وبعدين انا قلت كم ملعقة سكر .. يعنى2 ولا 3 ولا 4 المهم المية تكون قليلة حاجة بس تبل السكر والتوفى ما يغمقش عشان ما يمررش زيادة .. انا مخدتش بالى من كلمة كم ..يا سيدى شكرا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 26 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 أكتوبر 2009 تتاكل ازاى بالمعلقة؟وهل معلقة سكر واحدة تعمل الكمية اللى احنا شايفينها ديه تتاكل بالمعلقة او بالصباع مش مشكلة وبعدين انا قلت كم ملعقة سكر .. يعنى2 ولا 3 ولا 4 المهم المية تكون قليلة حاجة بس تبل السكر والتوفى ما يغمقش عشان ما يمررش زيادة .. انا مخدتش بالى من كلمة كم ..يا سيدى شكرا ولا يهمك يا أفندم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
eslam elmasre بتاريخ: 27 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 27 أكتوبر 2009 معلش يا استاذ بندق انا ميح في موضوع الاكل ده جدا ويمكن سؤالي سؤال عبيط بس استحملني واللهي سؤالي ده بجد عشان انا جاهل في عمل الاكل جدا سؤالي انا شايف الموزه جوه القشره يعني لما اشوي الموزه اشويها بالقشره ولا من غير القشره وعلي درجه حرارة عاليه ولا منخفضه وبعدين احط التوفي في الموزه قبل الشوي ولا بعد الشوي ومش عايزك تضحك علي سؤالي لاني فعلا ميح لكن شكل الموزه مغري اوي وهي جواها التوفي يعني خليت ريقي يجري علي الصبح وبصراحه انا عايز اخوض التجربه دي بعيد عن مراتي لحسن تضحك عليا وهي ما هتصدق تمسك عليا حاجه لاني مابسبهاش في حالها ولو مسكت عليا الفرصه دي هاتمسكهالي ذله وعايزك تساعدني اني اعمل لها مفاجأة وتشرحلي بالتفصيل الممل لو امكن وتعمل فيا خدمه ومتشكر يا استاذ بندق وكمان الفرصه مواتيه لان لاقيت عندي كام قرن موز في الثلاجه ممكن اجرب فيهم (.....إِنْ أُرِيدُ إِلاَّ الإِصْلاَحَ مَا اسْتَطَعْتُ وَمَا تَوْفِيقِي إِلاَّ بِاللّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ) (هود : 88 ) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 27 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 27 أكتوبر 2009 معلش يا استاذ بندق انا ميح في موضوع الاكل ده جدا ويمكن سؤالي سؤال عبيط بس استحملني واللهي سؤالي ده بجد عشان انا جاهل في عمل الاكل جدا سؤالي انا شايف الموزه جوه القشره يعني لما اشوي الموزه اشويها بالقشره ولا من غير القشره وعلي درجه حرارة عاليه ولا منخفضه وبعدين احط التوفي في الموزه قبل الشوي ولا بعد الشوي ومش عايزك تضحك علي سؤالي لاني فعلا ميح لكن شكل الموزه مغري اوي وهي جواها التوفي يعني خليت ريقي يجري علي الصبح وبصراحه انا عايز اخوض التجربه دي بعيد عن مراتي لحسن تضحك عليا وهي ما هتصدق تمسك عليا حاجه لاني مابسبهاش في حالها ولو مسكت عليا الفرصه دي هاتمسكهالي ذله وعايزك تساعدني اني اعمل لها مفاجأة وتشرحلي بالتفصيل الممل لو امكن وتعمل فيا خدمه ومتشكر يا استاذ بندق وكمان الفرصه مواتيه لان لاقيت عندي كام قرن موز في الثلاجه ممكن اجرب فيهم طيب ممكن أضحك فى سرى؟ هههه اهه الموز بقشره وعلى نار حوالى 200 درجة تقريبا .. والتوفى يتحط بعد ما يطلع من الفرن .. فيه طريقة تانية ممكن تجيب الموزة وتحطها على جنب (مستقر) وتقشر الجنب ده من غير ما تفصل القشرة .. وتحط عليها سكر بنى فقط وتدخلها الفرن تتشوى .. وهتبقى بتوفى كمان .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان