بندق أفندى بتاريخ: 28 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 28 أكتوبر 2009 بصل مقطع جوانح .. يدب فى زيت زيتون .. ويضاف له كرافس مقطع صغير وجزر .. وأضفت فلفل حلو حراق .. لمدة 4 دقائق فقط لحم خروف من الكتف .. يسوى اللحم المتبل بشكل منفصل فى تتبيلته والتى هى خل عنب وملح وفلفل اسود وزيت زيتون .. لمدة 15 دقيقة .. ثم يضاف الخضار السابق .. ويترك على نار هادئة حوالى 30 دقيقة اخرى .. ثم ينقل الجميع لصينية فرن ويرش عليه اى نوع جبنة عندنا .. وتحت الشواية لمدة 6 دقائق فقط .. وهناكل حاجة بطعم مختلف وهنا الطبق النهائى مع أرز بسمتى مسلوق فقط بماء وهيل ومعاد تسخينة مكان طهى اللحم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
OReX بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 والله يا استاذ بندق مش عارف اقولك اية دا انا شكلى هقضى غربة زى الفل :blink: :smart: ;) بس كنت عايز اسئل حضرتك سؤال خل العنب دا اجيبة منين ؟ ولو ملقتوش ممكن احط خل عادى ؟ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ من فقد الله ماذا وجد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 والله يا استاذ بندق مش عارف اقولك اية دا انا شكلى هقضى غربة زى الفل :blink: :smart: ;) بس كنت عايز اسئل حضرتك سؤال خل العنب دا اجيبة منين ؟ ولو ملقتوش ممكن احط خل عادى ؟ فى اى سوبر ماركت معقول هتلاقى خل العنب .. وخل التفاح وخل القصب وخلول كتير أوى وفيه خل الفراولة وخل البرقوق وخل الخوخ (بس دول بلسمك) وكمان خل البلسمك مع الخلطة دى رهيب بس يتحط قبل ما تستوى انما للتبيل خل عنب او خل عادى .. الخل فايدته انه بيذيب الدهون دا غير التأثر على الطعم وطراوة الللحم او الدجاج حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
somayasaleh بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 تسلم ايديك يا استاذ بندق ما شاء الله كل وصفاتك سهلة وسريعة كنت طلبت من حضرتك شوية وصفات تتعمل في الميكرووييف ياتري لسه فاكر؟؟؟؟؟ انا في الانتظار....... :smart: ...... لا تجبر الانسان و لا تخـــــــــيره ........ يكفيه ما فيه من عقل بيحيــــــره اللي النهارده بيطلبه و يشتهــــيه ........ هو اللي بكره ح يشتهي يغيـــــره معلومات تهم المسافر حديثا http://www.egyptiantalks.org/invb/?showtopic=76997&st=30 رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 29 أكتوبر 2009 تسلم ايديك يا استاذ بندق ما شاء الله كل وصفاتك سهلة وسريعة كنت طلبت من حضرتك شوية وصفات تتعمل في الميكرووييف ياتري لسه فاكر؟؟؟؟؟ انا في الانتظار....... :lol: ...... الله يسلمك يا أفندم .. والله لسة فاكر وكل ما ادخل على الموضوع التانى انكسف وارجع تانى .. بس الحقيقة نادرا ما ساتخدم المايكرويف .. اللهم الا فى التسخين .. كما انى اضع ما أجهزه لنفسى كوجبة .. ولا افكر فى وجبة لأجل ان اضعها لكن اعدك ان شاء الله هاجيبلك شوية وصفات ولو محتاجة تظبيط نظبها حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان