بندق أفندى بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 (معدل) الأكلة تقليدية لكن التنفيذ أبسط بكثير وبدون بصل محمر لأنه معدتى لا تتحمله على الاطلاق يسوى الأرز والمكرونة المسلوقة كالعادة .. العدس سوف يسلق مع تتبيله بملح وفلفل اسود وزيت زيتون بعد تمام نضجه .. ثم يضاف له الأرزم المطهى مسبقا مع ويخلطون مع بعضهم .. كذلك يسلق الحمص بتتبيله بالملح فقط الموضوع كله فى الصلصة .. هى طماطم طازة مع طماطم معلبة سليمة بدون قشر يضاف لهم بصلة صغيرة بدون تحمير .. وتتبل بالملح والفلفل الأسود وقليل من الكمون المطحون وعند نضجها تضرب بالخلاط (الماكينة الخارجية أسهل شئ) ثم يضاف لها زيت زيتون وملعقتى خل بلسمك .. (لذا يبدو لونها غامقا بعض الشئ) ومعاها فلفل حار مجفف انا مجففه سابقا لذا هو قوى جدا) .. عند وضع الكشرى فى طبق التقديم ترص الطبقات مع عصر ليمون حلو عليها ثم توضع الصلصة ومعها الحمس للتجميل وهنا وعافية أهم حاجة تقدر تتوقف عن الأكل تم تعديل 18 ديسمبر 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 دى كمان من ضمن العيلة الباذنجان مقطع ومرشوش عليه ملح ويترك حوالى نصف ساعة يتخلص من مائه الزائد ثم يدهن زيت ويشوى ويوضع فى شواية على النار .. ويقلب حتى ينضج ثم ينقل لطبق عميق ويضاف له خل وزيت زيتون وثوم مفروم وبقدونس مفرى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
لماضة مصرية جدا بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته ليه عايزة اقول لحضرتك...عمو بندق باشا..... اصل مش ممكن مع كمية الافكار دي ما شاء الله تبقي لسه افندي....ربنا يبارك لحضرتك ع فكرة انا بحب اطبخ جدا......و بحب افتكس اكتر..... و خاصة في العجة و البيض الاومليت..... النهاردة كنا عاملين فطار جماعي (كل واحد فينا داخلة و شايلة طبق و عاملة افتكاسة) المهم انا صحيت متاخر طبعا و ملحقتش اعمل ايتوها حاجة..... المهم انا و جاين صاحبتي الامريكانية اتفقنا نعمل افتكاسة لطيفة كده فتحنا التلاجة.....والفكرة كانت بسيطة....كل اللي كان فيها بس الوان مختلفة.....سالمون....(محدش يقولي ازاي بقي....و الله طلع حكاية)..... جبنة.... بصل اخضر... طماطم... و طبعا طبعا بيض انا بص حضرتك.... هو طلع حكاية.... و متهيالي مش هنعرف نعمله تاني..... معلش مقدرتش اصوره... الجماهير كانت سعرانة..... ممكن ابعت طبق فاضي (و حضرتك حوطلي بقي علي ذوقك.....متنساش البتنجان بالخل و التوم......انا خليت جاين الامريكانية..... تدمنه...... و طبعا دلوقتي كلنا افتكرنا وش نفيسة و السيد حاففي في المتزوجين) مساكم طبق أومليت ملون بكل الوان الحياة............الحلوة أوي فوتكم بعافية رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
justme بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 بندق باشا فعلا مش افندي بجد تسلم ايدك بس عايز اعرف انت بتفكر ازاي في الحاجات دي والله خلتني احس اني باكل تراب من حلاوة المنظر بجد ربنا يخليك لينا كده وتظبطنا كمان وكمان [(من أجل ذلك كتبنا على بني إسرائيل أنه من قتل نفسا بغير نفس أو فساد في الأرض فكأنما قتل الناس جميعا ومن أحياها فكأنما أحيا الناس جميعا ولقد جاءتهم رسلنا بالبينات ثم إن كثيرا منهم بعد ذلك في الأرض لمسرفون) سورة المائدة (32) {وَكَذَلِكَ نُوَلِّي بَعْضَ الظَّالِمِينَ بَعْضًا بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ} [الأنعام:129] ( وَكَذَلِكَ جَعَلْنَا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ أَكَابِرَ مُجْرِمِيهَا لِيَمْكُرُوا فِيهَا وَمَا يَمْكُرُونَ إِلَّا بِأَنفُسِهِمْ وَمَا يَشْعُرُونَ)سورة الأنعام 123 ( أفرأيت من اتخذ إلهه هواه وأضله الله على علم وختم على سمعه وقلبه وجعل على بصره غشاوة فمن يهديه من بعد الله أفلا تذكرون (الجاثية 23 ) { وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ }[ سورة الأعراف ] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 السلام عليكم و رحمة الله و بركاتهليه عايزة اقول لحضرتك...عمو بندق باشا..... اصل مش ممكن مع كمية الافكار دي ما شاء الله تبقي لسه افندي....ربنا يبارك لحضرتك ع فكرة انا بحب اطبخ جدا......و بحب افتكس اكتر..... و خاصة في العجة و البيض الاومليت..... النهاردة كنا عاملين فطار جماعي (كل واحد فينا داخلة و شايلة طبق و عاملة افتكاسة) المهم انا صحيت متاخر طبعا و ملحقتش اعمل ايتوها حاجة..... المهم انا و جاين صاحبتي الامريكانية اتفقنا نعمل افتكاسة لطيفة كده فتحنا التلاجة.....والفكرة كانت بسيطة....كل اللي كان فيها بس الوان مختلفة.....سالمون....(محدش يقولي ازاي بقي....و الله طلع حكاية)..... جبنة.... بصل اخضر... طماطم... و طبعا طبعا بيض انا بص حضرتك.... هو طلع حكاية.... و متهيالي مش هنعرف نعمله تاني..... معلش مقدرتش اصوره... الجماهير كانت سعرانة..... ممكن ابعت طبق فاضي (و حضرتك حوطلي بقي علي ذوقك.....متنساش البتنجان بالخل و التوم......انا خليت جاين الامريكانية..... تدمنه...... و طبعا دلوقتي كلنا افتكرنا وش نفيسة و السيد حاففي في المتزوجين) مساكم طبق أومليت ملون بكل الوان الحياة............الحلوة أوي فوتكم بعافية أول حاجة عاجبنى اسم جدا جدا .. اللى واضح انه على مسمى .. ثانى حاجة أصلا توثيق الأكلات بالصور عشان افتكرها لأنه كل اكلة كانت مش بتتكرر تانى ثالثا بقى الافتكاس هو لب الموضوع .. لأنه تخيلى حضرتك تعرفى 17 أكلة بتكرريهم فى الشهر مرتين .. وبنفس الطريقة غير ما نفس الصنف تعمليه 17 مرة مختلفين تماما .. فى رأيى الطبخ امتع مليون مرة من الأكل .. ويااااااه لو تكونى عازمة حد وتلاقيه عينه هتطلع ومش لاحق .. مرة دكتور زميلنا (مدير التدريب فى شركة كنت اعمل بها) كان طوله حوالى مترين ووزنه حوالى 150 كيلو .. فى عزومة بيقول اعمل ايه اكتر من انى كنت صايم .. زعلان انه شبع قبل ما الأكل يخلص هههههههههههههههههه بندق باشا ولا بيه ولا أفندى .. ولا عمو بندق كله ماشى .. بس انا فعلا عندى مهندس على وش تخرج .. هو بس يتخرج وانا هاشوف نفسى واتزوج تانى ان شاء الله ههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 بندق باشا فعلا مش افندي بجد تسلم ايدكبس عايز اعرف انت بتفكر ازاي في الحاجات دي والله خلتني احس اني باكل تراب من حلاوة المنظر بجد ربنا يخليك لينا كده وتظبطنا كمان وكمان ليه بس كده يا جست مى .. انت بس ابتدى وتخيل .. وهتلاقى كل حاجة سهلة وجميلة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
justme بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 ديسمبر 2009 سعادتك كل واحد بيبقى مبدع في تخصص ما وانا عارف انا ايه اللي بحبه ومتميز فيه والواحد مع الوقت بيبقى صعب يغير طريقة تفكيره ولو الكل متميز بنفس الطريقة مكناش احتاجنا بعض لكن كل واحد محتاج التاني يكمله [(من أجل ذلك كتبنا على بني إسرائيل أنه من قتل نفسا بغير نفس أو فساد في الأرض فكأنما قتل الناس جميعا ومن أحياها فكأنما أحيا الناس جميعا ولقد جاءتهم رسلنا بالبينات ثم إن كثيرا منهم بعد ذلك في الأرض لمسرفون) سورة المائدة (32) {وَكَذَلِكَ نُوَلِّي بَعْضَ الظَّالِمِينَ بَعْضًا بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ} [الأنعام:129] ( وَكَذَلِكَ جَعَلْنَا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ أَكَابِرَ مُجْرِمِيهَا لِيَمْكُرُوا فِيهَا وَمَا يَمْكُرُونَ إِلَّا بِأَنفُسِهِمْ وَمَا يَشْعُرُونَ)سورة الأنعام 123 ( أفرأيت من اتخذ إلهه هواه وأضله الله على علم وختم على سمعه وقلبه وجعل على بصره غشاوة فمن يهديه من بعد الله أفلا تذكرون (الجاثية 23 ) { وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُواْ وَاتَّقَواْ لَفَتَحْنَا عَلَيْهِم بَرَكَاتٍ مِّنَ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ }[ سورة الأعراف ] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مشتاقة للوطن بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 يااااااااااااا سلام يا بندق افندى هو ده الشغل اجتهد دايما كده واحنا معاك اون لاين نستفيد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 سعادتك كل واحد بيبقى مبدع في تخصص ما وانا عارف انا ايه اللي بحبه ومتميز فيه والواحد مع الوقت بيبقى صعب يغير طريقة تفكيره ولو الكل متميز بنفس الطريقة مكناش احتاجنا بعض لكن كل واحد محتاج التاني يكمله هو مش تخصص هى هواية .. ارتباطها بالأساس بالأعمال اليدوية .. التى أعشقها واجيدها الى حد الاحتراف أحيانا .. والطبخ خير رفيق فى الوحدة .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
doha بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 مبدع كما العادة .. وبعد اذنك في سؤال وان كان خارج الموضوع بس قلت مش هيفيدني فيه غير حضرتك .. كنت محتاجه اشتري شواية كهربائية في الاساس لتحضير السندويتشات بس مفيش مانع من استغلالها بعد كده في شوي اللحوم وماشابه .. كان عندنا زمان شواية من نوع ( سب ) من الي زي الكتاب كده وتحط فيها الاشياء وتحمرها من الجانبين في وقت واحد وكنت عاوزه اشتري زيها .. بس لقيت ان في انواع متخصصة للسندويتشات بس وطبعا سعرها اقل بكتير بس ممكن كفاءتها برضه تكون يادوبك على قد سندويتش .. مازلت محتارة .. اجيب شواية كهربائية كاملة ولا اجيب شواية سندويتشات وخلاص .. الاثنين نفس الشكل من ناحية الطي والفرد لكن طبعا اكيد الكفاءة مختلفة جدا . الي خلاني اسأل حضرتك اذكر مرة كان لك موضوع عن السندويتشات وكنت مستخدم فيه الشواية بما يشبه المكون الاساسي .. ودلوقت لما لقيتك برضه مستخدم الشواية في عمل الباذنجان احييت عندي التساؤل القديم خاصة وكنت ناوية اجيبها اليومين دول .. فقلت اسألك .. اشتري مين فيهم وايه في رايك افضل ماركه ترشحها لي ؟ ..إذا دعتك قدرتك على ظلم الناس فتذكر قدرة الله عليك .. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 مبدع كما العادة .. وبعد اذنك في سؤال وان كان خارج الموضوع بس قلت مش هيفيدني فيه غير حضرتك .. كنت محتاجه اشتري شواية كهربائية في الاساس لتحضير السندويتشات بس مفيش مانع من استغلالها بعد كده في شوي اللحوم وماشابه .. كان عندنا زمان شواية من نوع ( سب ) من الي زي الكتاب كده وتحط فيها الاشياء وتحمرها من الجانبين في وقت واحد وكنت عاوزه اشتري زيها .. بس لقيت ان في انواع متخصصة للسندويتشات بس وطبعا سعرها اقل بكتير بس ممكن كفاءتها برضه تكون يادوبك على قد سندويتش .. مازلت محتارة .. اجيب شواية كهربائية كاملة ولا اجيب شواية سندويتشات وخلاص .. الاثنين نفس الشكل من ناحية الطي والفرد لكن طبعا اكيد الكفاءة مختلفة جدا . الي خلاني اسأل حضرتك اذكر مرة كان لك موضوع عن السندويتشات وكنت مستخدم فيه الشواية بما يشبه المكون الاساسي .. ودلوقت لما لقيتك برضه مستخدم الشواية في عمل الباذنجان احييت عندي التساؤل القديم خاصة وكنت ناوية اجيبها اليومين دول .. فقلت اسألك .. اشتري مين فيهم وايه في رايك افضل ماركه ترشحها لي ؟ شوفى حضرتك الشواية المستخدمة هنا اللى هى زى القلاية بس فيها أضلاع .. دى عشان الدنيا ما تتعجنش بالسوائل المتخلفة من عملية الشى أو مطلوب اضافة سائل لتطرية المشوى .. ردا على سرال حضرتك الأصلى بقى .. فيه شواية رائعة ماركتها تيفال .. هى أحسن حاجة فى السوق على ما أعتقد .. على ما أذكر اشتريتها قبل فترة بحوالى 240 ريال من كارفور .. أميز حاجة فيها انه بتتفك مجموعة الكهرباء الخاصة بها ويمكن ادخالها الى غسالة الأطباق .. مع انه ما عنديش غسالة أطباق بس قلت ما يضرش (ههههههه) علاوة على جودة غير عادية فى الخامات والتقفيل .. وعلى ما اعتقد انه سيب اندمجت فى تيفال أصلا ولم يعد هناك شئ اسمه سيب .. يعنى هترجعى لنفس الصنف هههههههههههههههههههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
doha بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 شوفى حضرتك الشواية المستخدمة هنا اللى هى زى القلاية بس فيها أضلاع .. دى عشان الدنيا ما تتعجنش بالسوائل المتخلفة من عملية الشى أو مطلوب اضافة سائل لتطرية المشوى ..ردا على سرال حضرتك الأصلى بقى .. فيه شواية رائعة ماركتها تيفال .. هى أحسن حاجة فى السوق على ما أعتقد .. على ما أذكر اشتريتها قبل فترة بحوالى 240 ريال من كارفور .. أميز حاجة فيها انه بتتفك مجموعة الكهرباء الخاصة بها ويمكن ادخالها الى غسالة الأطباق .. مع انه ما عنديش غسالة أطباق بس قلت ما يضرش (ههههههه) علاوة على جودة غير عادية فى الخامات والتقفيل .. وعلى ما اعتقد انه سيب اندمجت فى تيفال أصلا ولم يعد هناك شئ اسمه سيب .. يعنى هترجعى لنفس الصنف هههههههههههههههههههههههههههه مع العلم ان معنديش تليفووون .. ضحكتني بجد الله يسعد ايامك كلها .. جزاك الله الف خير على النصيحه .. انت جبت الخلاصة .. انا فعلا ملاحظة اختفاء سيب مع اني دورت عليها وملقيتش غير نموذج واحد نص نص كده وشكله قديم فبالتاكيد الكلام الي حضرتك قلته هو السبب وان سيب دلوقت بقت تيفال .. برضه الشواية السيب الي كانت عندنا زمان كان فيها ميزه خلع الاجزاء وغسلها بس الاجزاء بتاعت الشوي بس .. على العموم باذن الله اعمل بنصيحتك واشتري شواية سيب .. بس سؤال بعد اذنك وانا عارفه كترت الاسئلة معليش .. هل تنصح اشتري من كرفور ولا حته تانيه ؟ انا عاوزه مكان يكون فيه تشكيله واسعه وموديلات كتير واسعار محدده .. ..إذا دعتك قدرتك على ظلم الناس فتذكر قدرة الله عليك .. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 ديسمبر 2009 شوفى حضرتك الشواية المستخدمة هنا اللى هى زى القلاية بس فيها أضلاع .. دى عشان الدنيا ما تتعجنش بالسوائل المتخلفة من عملية الشى أو مطلوب اضافة سائل لتطرية المشوى ..ردا على سرال حضرتك الأصلى بقى .. فيه شواية رائعة ماركتها تيفال .. هى أحسن حاجة فى السوق على ما أعتقد .. على ما أذكر اشتريتها قبل فترة بحوالى 240 ريال من كارفور .. أميز حاجة فيها انه بتتفك مجموعة الكهرباء الخاصة بها ويمكن ادخالها الى غسالة الأطباق .. مع انه ما عنديش غسالة أطباق بس قلت ما يضرش (ههههههه) علاوة على جودة غير عادية فى الخامات والتقفيل .. وعلى ما اعتقد انه سيب اندمجت فى تيفال أصلا ولم يعد هناك شئ اسمه سيب .. يعنى هترجعى لنفس الصنف هههههههههههههههههههههههههههه مع العلم ان معنديش تليفووون .. ضحكتني بجد الله يسعد ايامك كلها .. جزاك الله الف خير على النصيحه .. انت جبت الخلاصة .. انا فعلا ملاحظة اختفاء سيب مع اني دورت عليها وملقيتش غير نموذج واحد نص نص كده وشكله قديم فبالتاكيد الكلام الي حضرتك قلته هو السبب وان سيب دلوقت بقت تيفال .. برضه الشواية السيب الي كانت عندنا زمان كان فيها ميزه خلع الاجزاء وغسلها بس الاجزاء بتاعت الشوي بس .. على العموم باذن الله اعمل بنصيحتك واشتري شواية سيب .. بس سؤال بعد اذنك وانا عارفه كترت الاسئلة معليش .. هل تنصح اشتري من كرفور ولا حته تانيه ؟ انا عاوزه مكان يكون فيه تشكيله واسعه وموديلات كتير واسعار محدده .. حدود علمى انه الناغى بقى وكيل تيفال دلوقتى بدل باخشوين مع العلم انه ما شفتش الشواية دى فى مكان تانى غير كارفور .. هتلاقى كل الموديلات عند الوكيل والأسعار عند الموزعين ههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عادل أبوزيد بتاريخ: 16 أكتوبر 2015 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 أكتوبر 2015 طبعا موضوع عن الأكل و الإبتكار في الأكل مش ممكن يكون قديم أو صلاحيته خلصت تحياتي للعم بندق مواطنين لا متفرجين رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
باهى الطائر الحزين بتاريخ: 17 أكتوبر 2015 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 أكتوبر 2015 في مره اتعزمت عند جماعه اتراك قوم ايه قدموا لي طبق ارز عليه علبة تونه مصفاه مع طماطم وبصل مبشور وبجانبه مايونيز .. طبعا اول مابصيت للطبق بطني وجعتني علي طول كمان مابحبش المايونيز طعمه فيه زفاره يعني الحكايه كلها زفاره في زفاره ومش فاكر خرجت من الموقف ده ازاي اصله من ٧ سنين المهم صديق مغربي عرفني طريقه للتونه جميله جدا تصفي التونه من زيتها تضع وعاء به زيت علي النار تضيف اليه ملعقتان صلصه وتحركها لثلاث دقائق تضيف اليه التونه مع التقليب حتي الغليان ثم رشة ملح ثم ملعقتان كبيرتان من الخل ثم ترفعها من علي النار يمكن اضافة الفلفل الحار حسب الرغبه هايله جدااااا بالهنا شكرا بندق افندي وكل الناس الجميله التي عبرت هنا من الزمن الجميل وكالريح لا يركن إلي جهه إلا وهيأ لأخري راحله ... رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان