اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

تقديم بلاغ

  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 4
      خبز ايطالى محمص مقطع شرائح يدهن بفص ثوم مقطع نصفين ثم يدهن بزيت زيتون ويوضع عليه ورق ريحان وجبن مبشور (هنا 3 أنواع من الجبن شيدر مع بارميزان مع النوع الثالث مش فاكر اسمه بس هو جبن استرالى طعمه رائع مع المخبوزات) ثم على ورق خبز نضع فى فرن حار لمدة حوالى 10 دقائق ثم نخرجه ونقدمه مع شاي بحليب او قهوة ونستمتع بقرمشة ومزيج الريحان والثوم
    • 13
      صدور دجاج مخلية بالجلد نرقها 3 طبقات من الاحتفاظ بها قطعة واحدة نتبلها بخل عنب لمدة ربع ساعة على الأقل ثم نلفها كل قطعة على عودين هليون أو سبراجوس فى قلاية نضع زيت زيتو قليل جدا ونقلبها من وقت لأخر لأنها ملفوفة لن تنضج بسرعة او بسهولة هنضيف معلقة ماء ونغطيها وكل ما تجف نضيف معلقة اخرى لمدة 10 دقائق ثم نضيق فص توم مفري مع ملعقة زبدة وقليل ممن عصير التفاح ثم نقلبها حتى تتشرب عصير التفاح وعند تكثفه نضيف الفلفل الملون حتى يتكرمل مع مع الاحتفاظ بقرمشته لا نريده ناضج وبعدين نضعها فى الطبق ونص
    • 4
      مكرونة مسلوقة لمدة 7 دقائق صدور دجاج قطع تتبل بخل عنب وملح وفلفل أسود تسوى فى خلطتها مع جوانح بصل ومكعبات طماطم حتى تجف ثم تضاف المكرونة المسلوقة مع التقليب .. قبل رفعهاة من على النار بدقيتين يضاف لها فلفل أخضر شرائح ولمن يحب يمكن اضافة الصويا صووص لاضفاء الطابع الصينى أو الجبن لاضفاء الطابع الفرنسى او الايطالى
    • 16
      هى ببساطة .. سمكة لوت .. اللى نبهنى لها الحاج فوزى أكرمه الله .. كنت باتعامل معاه فى مصر فيليه .. بس لقيته هنا هو قليل ومع ذلك سعره رخيص .. يعنى من 10 الى 25 ريال لليكلو .. المهم لقيت واحدة حوالى كيلو ونص طازة أوى .. قلت للولد بس يقشرها ويتركها من غير ما يفتحها .. وفى البيت فتحتها من ظهرها مرتين .. كل جنب مرة عشان أشيل الحسك وكده بقت مخلية بالكامل .. على بعد 1.5 عملت فيها شرحات بالعرض من ناحية اللحم لحد ما توصل للجلد .. ثم تتبل بالخل والملح لمدة 3 دقايق .. وبعدها تدهن بخليط مفروم الثوم والزن
×
×
  • أضف...