تبلنا فرختنا فى الموضوع ده وعملنا نصها
دجاج مخلى مع بطاطس مشوية مع الخوخ
طيب النص التانى هنعمل فيه ايه؟
هو للتذكير متبل بخل عنب وعصير برتقال وملح وفلفل أسود وبس ..
هنسويه فى قلاية تيفال بصوص التتبيلة نفسها بعدما نضيف اليه ملعقة دبس رمان مع ملعقة خل بلسمك .. ونحرص على ألا يجف الصوص أو يحترق .. باضافة قليل من الماء كل فترة ونغطيه ونقلبه على الناحيتين .. بعد حوالى 25 دقيقة يكون قد نضج .. نتركه حيتى يتكثف الصوص .. ونضيف معه شرائح برتقال للتجميل . وهتكون كما المخلل ..
ثم نرفع الدجاج على قا
لقد حصلت على الملف ده عن فوائد العسل وقلت انقله للاهميه ولم اغفل ان اجيب معلومات عن الكاتب هذه المقاله :-
الاسـم : أ.د. عبد الباســط محمــد سـيد
الوظيفة : أستاذ الفيزياء الحيوية الجزيئية
رئيس قسم الكيمياء الحيوية سابقا بالمركز القومي للبحوث
تاريخ شغل الوظيفة : 10-9-1990
الإشراف العلمي : الإشراف على 186 رسالة دكتوراه وماجستير في الفيزياء الحيوية الجزيئية والطبية - المسالك البولية – الباطنية – الكبد – الجهاز الهضمي – الروماتيزم والعلاج الطبيعي – الأطفال – ا
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان