HanaaOsama بتاريخ: 3 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2010 فينك يا فتفوته معندكيش اكلات ولا ايه :lol: بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 3 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2010 حاضر يا نوئة هتفرج عالماتش وارجعلك يا حبيبتى :lol: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ذهبية بتاريخ: 3 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2010 انا باعمل فراخ كنتاكى لاولادى بتعجبهم جدااااا صدور فراخ مخلية علبتين زبادى و طبعا حسب الكمية اللى انتى بتعمليها ثوم و زعتر و قرفة و ملح و فلفل و شوية خل لانة بيساعد على التسوية بسرعة بتحطى الزبادى علية الخلطة الىل فوق دى و بعدين تحطى فيها الصدور الفراخ وتخليطهم ببعض جدااااا و بعدها تحطيهم فى التلاجة لتانى يوم علشان يتنقعوا و ياخدوا الطعم بتاعها بعد كدة بتحطى شوية دقيق عليهم شوية مية يعملوا كدة زى عجينة و طبعا بالمضرب اليدوى و عليهم ملح و فلفل بتحطى بقى الفراخ عليها و تطلعيها الى البقسماط لما تخلصى الكمية كلها تحطيها ساعة فى التلاجة قبل التحمير دة بيساعد ان البقسماط يلزق فيها و ما يتشالش فىالتحمير و بالهنا و الشفا يارب تعجبكم 1 [على اسم مصر التاريخ يقدر يقول ما شاء أنا مصر عندي أحب وأجمل الأشياء بحبها وهي مالكة الأرض شرق وغرب وبحبها وهي مرمية جريحة حرب بحبها بعنف وبرقة وعلى استحياء واكرهها وألعن أبوها بعشق زي الداء واسيبها واطفش في درب وتبقى هي ف درب وتلتفت تلاقيني جنبها في الكرب والنبض ينفض عروقي بألف نغمة وضرب على اسم مصر رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pocy بتاريخ: 4 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مارس 2010 استفسار بسيط لبوسي " ايه هي الكفته المغربي و طريقه عملها لو سمحتي :) هلا نؤه بصي بقي يا ستى اولا انتى تأمرى والكفته المغربي سهله جدا عميلها اولا المقادير : 1- نص كيلو لحمه مفرومه 2- 2 بصله متوسطه 3- كسبره ناشفه غير مطحونه 4- ربع رغيف مبلول لمده نص ساعه (وده علشان الخليط يمسك فى بعضه) 5- فلفل اسود +ملح 6- 2ملعقه كبيره ممتلئه سمنه وياسلام لو كانت بلدى ثانيا : الوصفه 1- يتم تسخين الكسبره الناشفه على النار 2-ثم يتم وضع اللحمه المفرومه والبصل المفروم وربع رغيف المبلول والملح والفلفل الاسود والكسبره وتخلط جيدا 3- ثم يتم تقطيه الخليط على شكل صوابع وياريت تكون مفرغه من الداخل حتى نضمن انها مستويه من جوه (انا بصبعها على قلم او على يد الملعقه الخشب) 4-ثم يتم وضع الصوابع في صينيه البيركس على السمن ثم فى الفرن لحد ما تستوى وبالهنا والشفي مدونتى ....الدخول من هنا مدونتى إسلاميات }فقلت استغفروا ربكم إنه كان غفارا * يرسل السماء عليكم مدرارا * ويمددكم بأموال وبنين ويجعل لكم جنات ويجعل لكم أنهارا * { "(الحمد لله الذي تواضع كل شئ لعظمته الحمد لله الذي استسلم كل شئ لقدرته)" "سبحان الله يا فارج الهم ويا كاشف الغم فرج همى ويسر امرى وارحم ضعفي وقلة حيلتى وارزقني من حيث لا احتسب يارب العالمين" رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
mama nona بتاريخ: 4 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مارس 2010 يا سلام عالاكلات بتاعتكو دى الواحد لو هياكل 30 اكلة من دول هيزيدد 30ك فالشهر يا سلام بقى لو تراعو الدايت والريجيم وبلاش السمنة البلدى يا بوسى خفى شوية من اللحمة الحمرا هو كل يوم هاعمل خضار لازم فراخ بط حمام لحمة انا عماله ادور على اكلة اكتبها لقيتكم ما شاء الله دايسين طحن طلب من الادارة بقى :ممكن دمج مموضوه هناء مع موضوع ريموفى موضوع واحد للتسهيل على الكل وشكرا للجميع رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 4 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مارس 2010 طلب من الادارة بقى :ممكن دمج مموضوه هناء مع موضوع ريموفى موضوع واحد للتسهيل على الكل وشكرا للجميع اولا ازيك يا ماما نونا من زمان مش بتكتبي ليه :) موضوع ريمو عملتله فلتره والاكلات الي في الصفحة الاولي و اول التانيه منه بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
اغابي بتاريخ: 7 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مارس 2010 برافو شاطرة يا ام عمر طلعالي تحياتي نـحن البلـــــدان الحقيقـيــة فى هــذا العـــالم . . . وليـــــس مــا يرســــم فـــوق الخرائــط نـحن الرمـــوز الحقيقيــــة فى هــــذا العــالم . . . وليــــــس اسمـــــاء القـــــادة العظمــاء . . . لاننـا نحـن من صنعـناهـم فرسـان العالـم الحقيقيـون . . هــم شعــوب الارض رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 7 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مارس 2010 'طبق اليوم wst:: بيتزا :- البيتزا اكيد سهله انا بالنسبه ليا اسهل و اسرع اكله و اليكم الطريقة :- المقادير:- 1.5 - 2 كوب دقيق حوالي ربع كوب زيت حوالي نص كوب لبن شويه ملح صغييرين الخميره:- عاديه و ديه صعب نلاقيها او فوريه و ديه موجوده في كل حته مشكله الخميره الفوريه انها ساعات تبقها مش نافعة فيجب تجربتها باضافه الكيس علي ربع كوب ماء دافئ و ربع ملعقة سكر و التقليب ثم تغطيه الكوب لمده 10 دقايق لو لاحظتي زياده في الكوب بطبقه هشه تبقي كويسه ولو مفيش ارميها لانها مش هتخمر العجينه ولا بالطبل البلدي :lol: الطريقة:- نضيف كوب الخميره ده علي المكونات السابقه و نعجنهم باليد او في العجان نسخن الفرن لمده 5 دقايق ثم نغلقه نضع العجينه طبق و نغطيها بكيس بلاستك نضع طبق العجين في الفرن الدافئ حتي يخمر بعد حوالي ساعتين نضع العجينه الخمرانه في صينيه مدهونه بالزيت و نفردها و نتركها ختي نعد مكونات البيتزا مكونات البيتزا :- صلصله ( يفضل طماطم مضروبه في الكبه خفيف او مقطعة بدون قشر و ليس في الخلاط و تشوح مع بصل و نضيف عليها ملح وفلفل و زعتر ) زيتون اسود مقطع فلفل اخضر مقطع طماطم مقطعة حلقات جبنه موتزريلا لحمه مفرومه معصجة او فراخ مسلوقه و مشوحة او تونه او جمبري متشوح او مشروم او .... الترتيب : فوق العجين الصلصه ثم اللحوم ثم الفلفل والزيتون ثم الطماطم حلقات ثم الجبنه الموتزريلا حتي لا تحمر الجبنه قبل ان تستوي العجينه يمكن و ضعها بعد منتصف السوا توضع البيتزا في الفرن حوالي نصف ساعة غلي درجة حراره 180 و بالهنا و الشفا بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 7 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مارس 2010 يا ريت حد يقولنا علي اكلات خفيفه و سريعة يعني تمشي عشا برضه و كمان للاطفال بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 8 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 8 مارس 2010 محدش عنده اكلات خفيفة و سهله و محببه للاطفال بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 8 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 8 مارس 2010 طب جربتى التونة بالبيض يا هناء؟؟ بيحبوها ولادى وباباهم لكن انا بصراحة مش بحبها لو عاوزا تجربيها قوليلى وانا اقولك الطريقة وكمان الشيش طاووق مثلا مع بطاطس محمرة ولو غذاء يبقى مع مكرونة هفتكرلك حاجات تانى كتير فيه طريقة للانشون المنزلى كمان هبقى جيبهالك طب فيه حد عنده طريقة صوص للمكرونة جديدة غير التقليدية ؟؟ بس بلاش الصلصات البيضاء والنبى الله يخليكوا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 8 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 8 مارس 2010 طب جربتى التونة بالبيض يا هناء؟؟بيحبوها ولادى وباباهم لكن انا بصراحة مش بحبها لو عاوزا تجربيها قوليلى وانا اقولك الطريقة وكمان الشيش طاووق مثلا مع بطاطس محمرة ولو غذاء يبقى مع مكرونة هفتكرلك حاجات تانى كتير فيه طريقة للانشون المنزلى كمان هبقى جيبهالك طب فيه حد عنده طريقة صوص للمكرونة جديدة غير التقليدية ؟؟ بس بلاش الصلصات البيضاء والنبى الله يخليكوا تونه مع بيض ! مش غريبه اوي قوليلي موضوع الانشون المنزلي ده و مالها الصلصه البيضاء يا فتفوته :closedeyes: بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pink rose بتاريخ: 8 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 8 مارس 2010 محدش عنده اكلات خفيفة و سهله و محببه للاطفال بصي يا هناء مريم بنتي اكلها يعل بصراحة بس في اكلات هي بتحبها زي البيتزا و دي باعملها اقراص صغيرة مش في صواني كبيرة و كمان بتحب الكانيلوني اوي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 8 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 8 مارس 2010 طب جربتى التونة بالبيض يا هناء؟؟بيحبوها ولادى وباباهم لكن انا بصراحة مش بحبها لو عاوزا تجربيها قوليلى وانا اقولك الطريقة وكمان الشيش طاووق مثلا مع بطاطس محمرة ولو غذاء يبقى مع مكرونة هفتكرلك حاجات تانى كتير فيه طريقة للانشون المنزلى كمان هبقى جيبهالك طب فيه حد عنده طريقة صوص للمكرونة جديدة غير التقليدية ؟؟ بس بلاش الصلصات البيضاء والنبى الله يخليكوا تونه مع بيض ! مش غريبه اوي قوليلي موضوع الانشون المنزلي ده و مالها الصلصه البيضاء يا فتفوته :old: لا انا مقولتش حاجة عالصلصة البيضا.......انتى هتفهمينى غلط ولا ايه؟ بصى التونة مع البيض نفس طعم البولوبيف بالبيض......هى هى ونفس الطريقة بالضبط وبصراحة انا مش بحب الاتنين يعنى انتى عاوزة اللانشون المنزلى اخر كلام؟ بس بعد كده ماترجعيش تقولى فتفوتة هى اللى قلتلى لو ولادك كل شوية طلبوه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 9 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 مارس 2010 لا انا مقولتش حاجة عالصلصة البيضا.......انتى هتفهمينى غلط ولا ايه؟بصى التونة مع البيض نفس طعم البولوبيف بالبيض......هى هى ونفس الطريقة بالضبط وبصراحة انا مش بحب الاتنين يعنى انتى عاوزة اللانشون المنزلى اخر كلام؟ بس بعد كده ماترجعيش تقولى فتفوتة هى اللى قلتلى لو ولادك كل شوية طلبوه لا متخافيش الصلصه البيضا مش قريبتي :unsure: قولي يا بنتي اللنشون و يا ريت بس نور بنتي تطلبه اصلها مقرفة و مبتكولش صنف اللحوم نهائي بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 9 مارس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 مارس 2010 لا انا مقولتش حاجة عالصلصة البيضا.......انتى هتفهمينى غلط ولا ايه؟بصى التونة مع البيض نفس طعم البولوبيف بالبيض......هى هى ونفس الطريقة بالضبط وبصراحة انا مش بحب الاتنين يعنى انتى عاوزة اللانشون المنزلى اخر كلام؟ بس بعد كده ماترجعيش تقولى فتفوتة هى اللى قلتلى لو ولادك كل شوية طلبوه لا متخافيش الصلصه البيضا مش قريبتي :blink: قولي يا بنتي اللنشون و يا ريت بس نور بنتي تطلبه اصلها مقرفة و مبتكولش صنف اللحوم نهائي مين اللى قالك انه فيه ريجة اللحمة اساسا حاضر هعملهولك مخصوص فى توبيك لوحدة عشان الناس كلها تستفيد يا بنتى انا بقالى فتره اهو ولادى مجننى فى الاكل ومافيش حاجة اعملها غير لما تبوظ وتترمى ماحدش بقى ياكل فينا اصلا مش عارفة ليه حصلينى عاللانشون المنزلى ياللا B) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 12 مارس 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 مارس 2010 فين الانشون يا فتفوته انت مش فاضيه ولا ايه :blink: انا عندي مشكله كبيره مع بنتي في الاكل مش عارفه اعمل فيها ايه هبقي افتح موضوع للقصه ديه بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pocy بتاريخ: 9 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 نونه انتى روحتى فين وفين بقيه وصفاتك انا منتظره باقى الوصفات والحاجات الحلوه من الاخوات بجد موضوع ممتاز مدونتى ....الدخول من هنا مدونتى إسلاميات }فقلت استغفروا ربكم إنه كان غفارا * يرسل السماء عليكم مدرارا * ويمددكم بأموال وبنين ويجعل لكم جنات ويجعل لكم أنهارا * { "(الحمد لله الذي تواضع كل شئ لعظمته الحمد لله الذي استسلم كل شئ لقدرته)" "سبحان الله يا فارج الهم ويا كاشف الغم فرج همى ويسر امرى وارحم ضعفي وقلة حيلتى وارزقني من حيث لا احتسب يارب العالمين" رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
HanaaOsama بتاريخ: 9 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2010 نكتبهم كمان مره عشان خاطر الحبابيب 1- كباب حله + رز بالخلطه + شوربه لسان عصفور + سلطه طحينه + سلطه خضرا 2- رز ابيض + قلقاس بالسلق + فراخ محمره + شوربه + سلطه خضرا 3- صينيه مسقعة + شوربه عدس مع عيش محمص مربعات " بدل العيش ممكن ورق السمبوسك مقطع مربعات و يحمر في الزيت و يضاف علي وش طبق العدس " + عيش + سلطه خضرا 4- ملوخيه +فراخ او لحمه او بط او حمام 5- طبق كبده وكلاوى وقلب بالبصل ومعاه طبق شيبسي او بطاطس محمره 6- بميه +فراخ او لحمه او بط 7- بانيه فراخ + مكرونه بصلصه + بطاطس محمره 8-كفته مغربي +مكرونه +بطاطسمحمره 9-بطاطس فالفرن +فراخ 10-مكرونه بالتونه او تونه وجنبها سلطه خضراء 11-جلاش باللحمه المفرومه +لحمه 12- مكرونه بشاميل + فراخ (يفضل في يوم اجازه علشان بتاخد شويه شغل) 13-كفته برز + أرز + مخلل 14- لحمه ببصل او كباب حله +بطاطس محمره +مخلل 15- شاورمه فراخ او لحمه +بطاطس +مخلل 16- بيتزا جمبري او بيتزا لحمه مفرومه او نقاقنق اللى تحبوه + مخلل 17- سمك وجمبري+ شوربه فواكه البحر+ورز صياديه طبعا 18- محشي بكل انواعه ومعاه فراخ ومخلل (وده يفضل في يوم اجازه) محدش قال 19 ؟؟؟؟!!!! وجبه كامله متكامله بسم الله الرحمن الرحيم " و من اعرض عن ذكري فإن له معيشة ضنكا " صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عادل أبوزيد بتاريخ: 5 يونيو 2015 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 يونيو 2015 للرفع بمناسبة الشهر الفضيل مواطنين لا متفرجين رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان