بندق أفندى بتاريخ: 4 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 (معدل) المكرونة .. فوتتشينى الصلصة طماطم سليمة تحز بطرف السكين حز متقاطع يجرح القشر فقط تسلق الطماطم فى ماء مغلى لمدة 3 دقائق ثم ينزع قشرها (يكون سهل للغاية) ثم تضرب بالماكينة ويضاف اليها فلفل أسود وزيت زيتون وجبنة بارميزان الخضار مقطع مقلى فى زيت زيتون لمدة 4 دقائق .. وهنا لم أحدد لأنه يجوز نضع أى خضار المكرونة مسلوقة لمدة 7 دقائق بعد نضج الصلصة نضيف الخضار والمكرونة مع التقليب لمدة دقيقتين طبعا يمكن اضافة الجمبرى أو المحار او اللحم المفروم او كرات اللحم او حتى قطع الدجاج تصب فى طبق ومعها جبنة موزاريللا مع التقليب حتى تذوب الجبن من سخونة الموقف اقصد الخليط وهنا وعافية تم تعديل 4 أبريل 2010 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pocy بتاريخ: 4 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 حرام عليك انا جعت وشكل الطبق حلو قوى ضاع الريجيم خلاص بجد اكلك ممتاز الله يجازيك عنا خير يارب مدونتى ....الدخول من هنا مدونتى إسلاميات }فقلت استغفروا ربكم إنه كان غفارا * يرسل السماء عليكم مدرارا * ويمددكم بأموال وبنين ويجعل لكم جنات ويجعل لكم أنهارا * { "(الحمد لله الذي تواضع كل شئ لعظمته الحمد لله الذي استسلم كل شئ لقدرته)" "سبحان الله يا فارج الهم ويا كاشف الغم فرج همى ويسر امرى وارحم ضعفي وقلة حيلتى وارزقني من حيث لا احتسب يارب العالمين" رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pink rose بتاريخ: 4 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 حبيت بس اقول نورت المطبخ يا فندم انا عن نفسي قررت قرار محترم جدا اني اشيل من قاموس حياتي المكرونة و الرز هاقضيها سلطة يا بندق افندي :closedeyes: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
shiko بتاريخ: 4 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 الحقيقة انا بعشق المكرونة الفوتوتشينى ... والطبق شكله جبار ......تسلم ايديك يا بندق افندى؟؟؟ بس السؤال ممكن تقدملنا نفس الطبق ..الفوتوتشينى بس بالوايت صوص..؟؟ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 حرام عليك انا جعت وشكل الطبق حلو قوى ضاع الريجيم خلاص بجد اكلك ممتاز الله يجازيك عنا خير يارب الله يخليكى يا مدام .. مع السلطة هنحط شوية خل هيعملو شغل كويس اوى مع الريجيم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 حبيت بس اقول نورت المطبخ يا فندمانا عن نفسي قررت قرار محترم جدا اني اشيل من قاموس حياتي المكرونة و الرز هاقضيها سلطة يا بندق افندي يبقى الأسبوع ده سلطة واللى بعده مكرونة حضرتك اللى نورتى بشدة (سطعتى فى هنا) شكرا على ذوق حضرتك الجم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 (معدل) الحقيقة انا بعشق المكرونة الفوتوتشينى ...والطبق شكله جبار ......تسلم ايديك يا بندق افندى؟؟؟ بس السؤال ممكن تقدملنا نفس الطبق ..الفوتوتشينى بس بالوايت صوص..؟؟ ممكن جدا الصوص ملعقتين دقيق مع .. مع معلقتين زبدة .. يحمر الدقيق حتى يصير ذهبى اللون ثم يرفع من على النار ويضاف الحليب بالتدريج مع التقليب حتى يتجانس ويكون قليل السماكة .. يرفع على النار مع التقليب وينبل بفلفل أبيض وجبن بارميزان ويضاف له حوالى 150 جرام قشدة (على حسب الكمية) وبعدها يضاف الملح .. (بعد الجبن)عندما يغلى يرفع من على النار دى كانت كمية صوص عمل فوتتشينى لحوالى 30 شخص هههههههههههه تم تعديل 4 أبريل 2010 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 أبريل 2010 عزومة مكس .. جراتان وأشياء أخرى هى نفسها بدون ما تدخل الفرن حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
صافى بتاريخ: 14 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 أبريل 2010 جزاك اللة خيرا ونفسنا فى الحلويات الشرقية بس تكون خفيفة عفا اللة عما سلف رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 14 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 أبريل 2010 جزاك اللة خيراونفسنا فى الحلويات الشرقية بس تكون خفيفة هههههههههههه بظروفها .. ممكن كنافة قطايف مختلفة .. لأنه ماليش فى الحلويات الى حد ما أصل انا شيف هاوى .. بس هتلاقى هنا حاجات عبقرية .. زى التين المشوى وزى التفاح المكرمل وزى العنب المقلى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان